MAGDALENES


Ahir diumenge l'Asun i jo vam fer aquestes magdalenes (ja tenim l'esmorzar per aquests dies). Les de xocolata són especials per a la Martona (Tona quines t'agraden més les del Trade cafè o aquestes, eh?)...

Ingredients:

4 ous
350 g de farina
250 g de sucre (jo en poso 200g)
250 ml d'oli de girasol (pot ser d'oliva també)
1 iogurt natural
1 sobre de llevat quimic o un sobre de gasificant
Ratlladura de llimona
xocolata, panses, pinyons, nabius, canyella...

Batre els ous amb el sucre fins que quedin blanquinosos i doblin el volum, afegir l'oli, el iogurt i la ratlladura de llimona. Afegir la farina amb el llevat o el gasificant. Barrejar-ho tot (jo utilitzo les varilles elèctriques des del començament).
A continuació posarem la pasta a refredar a la nevera uns 20-30 minuts.
Seguidament omplirem amb aquesta pasta les 3/4 parts del motllets de paper de les magdalenes. Abans però, podem barrejar cacau, panses, atmelles, trossets de xocolata, orellanes (qüestió de gustos), també podeu posar sucre per damunt abans d’entrar-les al forn...
Escalfeu el forn a 250º i al introduir les magdalenes baixar-ho a 220º (15 o 20 minuts seran suficients) fins que quedin dauradetes.

Comentaris

Anònim ha dit…
La Milagros dice que estan muy buenas y yo digo lo mismo.

Por cierto, puedo hacer un pedido de magdalenas??
Anònim ha dit…
No sólo para la Martona...que también ha habido suficientes para probarlas el Santi y la Mónica (o sea yo). Probamos la de chocolate y estaba buenísima...oye, sin cortaros, todo lo que vayais cocinando, nos lo enviais que nosotros le daremos el visto bueno...ja ja
RUBEN ha dit…
Mónica!!! Me alegra que te hayas animado a escribir! La próxima vez que las haga ya le daré unas cuantas a la Mary para que os las dé! Por cierto como va la planificación de las vacaciones, donde os vais?

Entrades populars