kebaB de SeitAn


Si encara no heu tastat el seitan, si voleu reduir el consum de proteïnes animals, si voleu provar coses noves, si us agrada el toc exòtic que donen les espècies, si teniu pocs temps o voleu sorprende algú, si teniu colesterol i el voleu reduir...si compliu qualsevol d'aquest requisits: aquesta és la vostra recepta!

1 bloc de seitan
1 polsim de cúrcuma
1 polsim de llavors de coriandre
1 polsim de pebre vermell
1 polsim de pebre negre
1 polsim de curri
1 polsim de comí
1 polsim de d’anís estrellat (ratllat)
3 cullerades d’oli d’oliva
Enciam, tomàquet, ceba, pebrot vermell..
Salsa de iogurt
1 iogurt natural
1 culleradeta d’anet
Opcionalment podeu afegir-hi all en pols, pebre negre, sal o menta.


Si us decidiu a preparar el pa de pita, aquí teniu la recepta molt ben explicada.
Talleu el seitán a tires i marineu-lo amb l’oli i les espècies durant 24 hores. Prepareu-lo distribuïnt les tires en un recipient que pugui anar al forn. Coeu-les durant 20-25 minuts. Per una altra banda barregeu el iogurt amb l’anet (ja teniu la salsa!).
Ara únicament cal que farciu el pa de pita i poseu la salsa i els ingredients que més us agradin. És fàcil, eh?? Bon profit!

Comentaris

Tapa't de tapes ha dit…
Justament ahir, passant per davant d'un pakistanès, vaig pensar: que bons que són els kebabs i quan temps fa que no en menjo! El que no se m'hagués acudit era fer-lo amb seitán...! Ha de ser boníssim també! Petons
bojosperlacuina ha dit…
Doncs jo encara no l'he tastat mai, però m'han dit que és boníssim.Hauré de provar-ho. I la teva proposta és molt suggerent.
Ostres, Ruben, quina bona pinta! Visc envoltada de kebabs, però no n'hi ha cap que els faci amb seitan...!

Entrades populars