BROWNIE DE XOCOLATA

Ingredients:

150g de xocolata de cobertura
90g de nous
200g de sucre en pols
125g de mantega
3 ous
120g de farina
30g de cacau en pols
1 culleradeta de sucre avainillat
1 culleradeta de llevat


Una recepta més per a la colecció...
Bateu els ous i el sucre amb fins que quedin espumosos i doblin el volum (com varem fer amb les magdalenes). Fondre al microones la xocolata amb la mantega i barrejar bé fins que quedi homogeni. Afegir aquesta barreja als ous batuts.
Afegir-hi la farina, el llevat i el cacau tamisats. Incorporar el sucre avainillat i les nous que previament haurem picat. Abocar-ho dins el motlle untat amb mantega i coure-ho uns 15 minuts a 180º (el temps i la temperatura han de ser aquests si no volem que ens quedi massa sec). Podeu fer dues capes (vegeu la foto) i farcir-ho amb melmelada o bé amb més xocolata (si sou molt llaminers)...

Comentaris

Entrades populars