MAGDALENES
Ahir diumenge l'Asun i jo vam fer aquestes magdalenes (ja tenim l'esmorzar per aquests dies). Les de xocolata són especials per a la Martona (Tona quines t'agraden més les del Trade cafè o aquestes, eh?)...
Ingredients:
4 ous
350 g de farina
250 g de sucre (jo en poso 200g)
250 ml d'oli de girasol (pot ser d'oliva també)
1 iogurt natural
1 sobre de llevat quimic o un sobre de gasificant
Ratlladura de llimona
xocolata, panses, pinyons, nabius, canyella...
Batre els ous amb el sucre fins que quedin blanquinosos i doblin el volum, afegir l'oli, el iogurt i la ratlladura de llimona. Afegir la farina amb el llevat o el gasificant. Barrejar-ho tot (jo utilitzo les varilles elèctriques des del començament).
A continuació posarem la pasta a refredar a la nevera uns 20-30 minuts.
Seguidament omplirem amb aquesta pasta les 3/4 parts del motllets de paper de les magdalenes. Abans però, podem barrejar cacau, panses, atmelles, trossets de xocolata, orellanes (qüestió de gustos), també podeu posar sucre per damunt abans d’entrar-les al forn...
Escalfeu el forn a 250º i al introduir les magdalenes baixar-ho a 220º (15 o 20 minuts seran suficients) fins que quedin dauradetes.
Comentaris
Por cierto, puedo hacer un pedido de magdalenas??