Amanida de rucula, avocat i rulo de cabra

Ingredients: (4 persones)

40 Gr. de rucula, ½ Avocat, 5 Talls de rulo de cabra, Formatge de feta tallat a daus, 8 Tomàquets Cherry, Guacamole, 8 Nachos, Oli d'oliva, Vinagre de Modena, Sal

Preparació:

Remullar la rucula en un bol amb aigua freda amb glasons. Tallar l' avocat en daus de mig centrimetre aproximadament, un cop tallats, reservar i mullar amb una mica de suc de llimona per a evitar l'oxidació. Tallar els tomàquets cherry per la meitat i reservar amb l' avocat. Escorre la rucula i posar de fons en una safata de servir. Possar els tomàquets cherry al voltant de la rucula i l'avocat per sobre la rucula. Afegir el formatge feta a daus per sobre la rucula i l'avocat. Posar entre els tomàquets una mica de guacamole juntament amb 4 nachos. Posar 4 talls de rulo de cabra sobre la resta de nachos i gratinar aquest, un cop gratinat el formatge posar al voltant de la rucula amb les altres nachos. El tall sobrant de rulo de cabra colocar al centre de l'amanida sobre la rucula i l'avocat.

Per amanir realitzar una vinagreta amb el vinagre de Modena, l'oli i la sal.

A l'hora d'amanir, s' ha de tenir precaució de no mesclar la vinagreta amb el guacamole dels laterals.

Comentaris

Entrades populars