Fideus orientals amb verdures, carn i salsa soja


Avui aprofito per a realitzar un plat senzill i ràpid de fer, ja que en uns 15 minuts podeu tenir el plat preparat, amb fideus orientals, verdures, carn, una mica de sèsam i salsa soja.

Ingredients:
Fideus Orientals (avui dia es poden trobar a quasi be tots els supermercats)
1 Pebrot verd, ½ pebrot vermell, ½ pebrot groc, 1 ceba gran, 1 pastanaga, 2 cullerades de sèsam, 100 gr. de carn picada, 4 alls, oli, sal, pebre, salsa de soja tailandesa

Preparació:
Tallem la ceba a daus petits, tot seguit tallem l’ all a lamines fines, tallem els pebrots a lamines no gaire gruixudes i la pastanaga també a lamines fines d’ uns 5 a 6 cm de llarg.
Posem al foc un olla amb aigua, sal i un raig d’ oli fins que arrenqui el bull, en un Wok amb una mica d’ oli, posem les lamines d’ all a mig foc, per evitar que es torrin massa ràpid, tot seguit posem les lamines de pastanaga i deixem que vagi cuinant, en un parell de minuts afegim la ceba i els pebrots i el sèsam, quan la les verdures estiguin quasi be quites, afegim la carn picada que prèviament haurem salpebrat.
Quan l’ aigua de l’ olla estigui bullint, afegim els fideus orientals i amb l’ olla tapada deixem que bullin durant 4 minuts, passats aquests minuts els escorrem i els incorporem al Wok i afegim un raig de salsa de soja, al gust, teniu en compte que la salsa de soja te un punt salat.
Mesclem tots els ingredients del Wok i deixem al foc durant un parell de minuts més, passats aquest 2 minuts ja podem emplatar i servir.

Comentaris

Entrades populars