Pa de mel
Ingredients:
275 ml. de llet, 25 gr. de mantega, 2 ous, sal, mel, 500 gr. de farina tipus 550, ¾ de llevat fresc
Preparació:
Jo, utilitzo una panificadora que hem van regalar els reis mags, però podem fer-ho a mà perfectament.
Per a realitzar la massa en un bol, desfem el llevat en la llet, afegim els ous batuts i la mantega mig desfeta, afegim dues cullerades soperes de mel i anem afegint la farina i la sal. Ho anem amassant tot junt fins aconseguir una massa homogènia i fina que no s’ enganxi a les mans (aprox. uns 15 o 20 minuts). Un cop la massa te la textura correcte, la tapem amb paper film i deixem actuar el llevat fins que hagi doblat el tamany (aprox. 2 hores). Preparem un bol on coure el pa o una safata de forn, i col·loquem al forn, que prèviament haurem escalfat a 180 graus durant uns 25 minuts aprox. He de anar controlant el pa, perquè depenent del motlle y la forma el temps de cocció varia.
275 ml. de llet, 25 gr. de mantega, 2 ous, sal, mel, 500 gr. de farina tipus 550, ¾ de llevat fresc
Preparació:
Jo, utilitzo una panificadora que hem van regalar els reis mags, però podem fer-ho a mà perfectament.
Per a realitzar la massa en un bol, desfem el llevat en la llet, afegim els ous batuts i la mantega mig desfeta, afegim dues cullerades soperes de mel i anem afegint la farina i la sal. Ho anem amassant tot junt fins aconseguir una massa homogènia i fina que no s’ enganxi a les mans (aprox. uns 15 o 20 minuts). Un cop la massa te la textura correcte, la tapem amb paper film i deixem actuar el llevat fins que hagi doblat el tamany (aprox. 2 hores). Preparem un bol on coure el pa o una safata de forn, i col·loquem al forn, que prèviament haurem escalfat a 180 graus durant uns 25 minuts aprox. He de anar controlant el pa, perquè depenent del motlle y la forma el temps de cocció varia.
Comentaris
Te visitaré.
Este pan me gusta.
Saludos.