FLAM DE TORRÓ
De ben segur molts de vosaltres encara teniu alguna barra de torró del passat Nadal arraconada i abandonada en el rebost o a l’armari de la cuina.
Doncs bé, si és així i no sabeu que fer-ne podeu aprofitar-la i fer aquest flam tan senzill. Ben bé no és un flam, perquè no porta ous, però la textura és idèntica.
1 barra de torró de xixona
1 sobre de gelatina neutra en pols
600 ml de llet de vaca o de soja
Caramel líquid
Per una banda heu de dissoldre en 200 ml de llet el sobre de gelatina i reservar. Per l'altra tritureu amb la batedora elèctrica el torró trossejat amb els 400 ml de llet restants, escalfeu en un cassó aquesta barreja i remeneu. Quan la llet arrenqui el bull aboqueu-hi els 200 ml de llet amb gelatina i bateu també.
Poseu una mica de caramel líquid a la base dels motllos individuals i ompliu-los amb la barreja anterior. Deixeu refredar una mica abans de posar-los dins la nevera. Ara només cal esperar 3 o 4 hores a que es gelifiqui.
Doncs bé, si és així i no sabeu que fer-ne podeu aprofitar-la i fer aquest flam tan senzill. Ben bé no és un flam, perquè no porta ous, però la textura és idèntica.
1 barra de torró de xixona
1 sobre de gelatina neutra en pols
600 ml de llet de vaca o de soja
Caramel líquid
Per una banda heu de dissoldre en 200 ml de llet el sobre de gelatina i reservar. Per l'altra tritureu amb la batedora elèctrica el torró trossejat amb els 400 ml de llet restants, escalfeu en un cassó aquesta barreja i remeneu. Quan la llet arrenqui el bull aboqueu-hi els 200 ml de llet amb gelatina i bateu també.
Poseu una mica de caramel líquid a la base dels motllos individuals i ompliu-los amb la barreja anterior. Deixeu refredar una mica abans de posar-los dins la nevera. Ara només cal esperar 3 o 4 hores a que es gelifiqui.
Comentaris