Espaguetti amb vinagreta de Vainilla

Desprès d' uns dies sense pujar cap recepta us deixo aquesta, rapida i molt facil de fer. Fa temps li vaig veure fer a Ferran Adrià en un video, i fins avui no l’ havia provat de fer, el toc de vainilla li dona un sabor especial molt agradable a la boca.

Jo he utilitzat espaguetis negres, però podeu realitzar-la amb qualsevol tipus de pasta.

Ingredients:(4 persones)
300gr. d' espagueti, 300 gr. de parmesà en un tros, 2 baines de vainilla fresca, oli d' oliva i sal.

Preparació:
Posem aigua a bullir, obrim les baines de vainilla i l' extraiem de dins la baina, la vainilla extreta, la dipositem en un bol. Ratllem el formatge parmesà ben fi i afegim una tercera part al bol amb la vainilla, la resta la reservem. Un cop l' aigua esta bullint afegim una mica de sal, els espagueti i un bon raig d' oli d' oliva a l’ aigua. Amb un colleró afegim una mica d' aigua al bol per aconseguir que el parmesà es torni líquid. Afegiu el aigua de mica en mica, no ens ha de quedar gaire líquid. Un cop tenim el parmesà líquid afegim al bol un bon raig d' oli i removem per a realitzar la vinagreta.
Quan la pasta estigui, l' escorrem i la afegim al bol, la mesclem bé amb la vinagreta i la servim al plat, afegint per sobre dels plats la resta del parmesà.

Comentaris

Moi ha dit…
ey!!
la hicimos el otro día, y..... muy buena !

Entrades populars