Pastis de truites

Ingredients:

8 ous, espinacs, patates, xampinyons, mongetes, sal, oli d’ oliva, tomàquet triturat, farina, llet, formatge ratllat.

Preparació:

Per a preparar el pastis, necessitarem truites, no explicaré com fer la truita, ja que es un pas senzill i que de segur tots sabeu bé com fer. Aquest pastis consta de 4 truites (mongetes, espinacs, xampinyons i patates), podeu variar la quantitat de truites aixi com els ingredients d’ aquestes per adaptar el pastis al vostre gust.

Prepareu una beixamel, desfeu en una cassola la mantega amb la farina, sense parar de remenar, aneu afegint-hi la llet, tanta com sigui necessària fins aconseguir una beixamel cremosa.

Un cop tenim les truites fetes les posem en un motlle rodo, on càpiguen les truites, si el motlle es desmuntable millor, entre truita i truita intercalarem una mica de tomàquet triturat i una mica de beixamel i una mica de formatge que al mateix temps ens servirà de cola per a que les truites no es moguin, a la capa superior afegim beixamel i formatge. Ho posem al forn durant uns 5 minuts aproximadament, passat aquest temps ho gratinem.

Aneu en compte al desemmotllar, no se us desmuntí el pastis.

Comentaris

Anònim ha dit…
Companys, aquí al club de cuines us han fet servir la foto...

http://www.clubdecuines.cat/recepta/pastis-de-truites/5437

... tampoc sería tan greu si aquesta usuaria no hagués copiat un post de lacuinadecasa aquesta mateixa setmana.

En fín...

Cris galega.

Entrades populars