SALTAT DE SÈSAM I LLENTIES
Una manera diferent de menjar llegums i una recepta que recomano a tothom.
Montse! aquesta recepta és per a tu (no és una amanida però segur que t'agrada).
Ingredients (4 persones)
1 kg de llenties cuites
50 grams de panses
1 poma tallada a daus
2 cullerades de sèsam
1 culleradeta de comí
1 culleradeta d’alfàbrega
1 culleradeta de menta fresca
2 cullerades d’oli d’oliva
Sal
Talleu la poma a daus i salteu-la a la paella amb oli fins que s’estovi, afegiu-hi les panses i les llenties ja cuites i escorregudes.
Condimenteu amb la sal, la menta fresca, l’alfàbrega, el comí i el sèsam. Salteu tot plegat uns minuts i serviu.
Complementàriament podeu saltar abans per separat una ceba o prebot verd i afegir-ho amb la resta d’ingredients (jo ho he fet amb ceba i ha quedat mot bo).
Montse! aquesta recepta és per a tu (no és una amanida però segur que t'agrada).
Ingredients (4 persones)
1 kg de llenties cuites
50 grams de panses
1 poma tallada a daus
2 cullerades de sèsam
1 culleradeta de comí
1 culleradeta d’alfàbrega
1 culleradeta de menta fresca
2 cullerades d’oli d’oliva
Sal
Talleu la poma a daus i salteu-la a la paella amb oli fins que s’estovi, afegiu-hi les panses i les llenties ja cuites i escorregudes.
Condimenteu amb la sal, la menta fresca, l’alfàbrega, el comí i el sèsam. Salteu tot plegat uns minuts i serviu.
Complementàriament podeu saltar abans per separat una ceba o prebot verd i afegir-ho amb la resta d’ingredients (jo ho he fet amb ceba i ha quedat mot bo).
Comentaris