PASTÍS SACHER
Un gran pastís per als amants de la xocolata com la Consol, la Raquel, la Mary Mar o en Luis!!! Això sí, es recomanable fer qualsevol tipus d'activitat física abans o després de menjar una porció... Aquest pastís és una bomba de calories i a més atipa molt!!!!!!
Bescuit:
6 ous
150 grams de farina
90 grams de sucre
125 grams de mantega fosa
Melmelada d’albercoc
Xocolata de cobertura 150 grams
Llevat químic 6 grams
Batre els rovells amb el sucre fins que quedin espumosos, fondre la mantega amb la xocolata i incorporeu-lo amb els rovells, batre-ho tot i afegiu de mica en mica la farina amb el llevat.
Batre les clares dels ous a punt de neu. Afegir les clares a la massa anterior i barrejar els ingredients suaument. Untar un motllo amb una mica de mantega i farina i abocar-hi la massa. Coure-ho a 180º uns 40 minuts.
Deixeu refredar i talleu el bescuit per la meitat. Farciu-lo amb la melmelada d’albercoc (abans però, escalfeu-la una mica o bé afegiu-hi una mica d’aigua per a què perdi consistència i sigui més fàcil escampar-la).
150 grams de farina
90 grams de sucre
125 grams de mantega fosa
Melmelada d’albercoc
Xocolata de cobertura 150 grams
Llevat químic 6 grams
Batre els rovells amb el sucre fins que quedin espumosos, fondre la mantega amb la xocolata i incorporeu-lo amb els rovells, batre-ho tot i afegiu de mica en mica la farina amb el llevat.
Batre les clares dels ous a punt de neu. Afegir les clares a la massa anterior i barrejar els ingredients suaument. Untar un motllo amb una mica de mantega i farina i abocar-hi la massa. Coure-ho a 180º uns 40 minuts.
Deixeu refredar i talleu el bescuit per la meitat. Farciu-lo amb la melmelada d’albercoc (abans però, escalfeu-la una mica o bé afegiu-hi una mica d’aigua per a què perdi consistència i sigui més fàcil escampar-la).
Cobertura:
150 ml de nata líquida
35 grams de sucre
20 grams de glucosa
150 grams de xocolata de cobertura (70% cacau)
Bulliu la nata, el sucre i la glucosa i afegir la cobertura de xocolata. D’aquesta manera obtindrem una crema que haurem de colar. Seguidament cobrirem el bescuit amb aquesta crema.
És possible que no tingueu glucosa... Si algú s’anima puc portar-li una mica.
Podeu fer llavors aquesta altra cobertura amb:
100 grams de sucre
90 ml d’aigua
100 grams de xocolata de cobertura
Bulliu el sucre amb l’aigua, obtindreu una mena de xarop. Afegiu la cobertura de xocolata i foneu-la fins obtenir una crema.
35 grams de sucre
20 grams de glucosa
150 grams de xocolata de cobertura (70% cacau)
Bulliu la nata, el sucre i la glucosa i afegir la cobertura de xocolata. D’aquesta manera obtindrem una crema que haurem de colar. Seguidament cobrirem el bescuit amb aquesta crema.
És possible que no tingueu glucosa... Si algú s’anima puc portar-li una mica.
Podeu fer llavors aquesta altra cobertura amb:
100 grams de sucre
90 ml d’aigua
100 grams de xocolata de cobertura
Bulliu el sucre amb l’aigua, obtindreu una mena de xarop. Afegiu la cobertura de xocolata i foneu-la fins obtenir una crema.
Podeu trobar aquesta recepta en aquest magnífic bloc
Comentaris
Que rico estaba el pastel.
Para mi cumple quiero un pastel de chocolate con nueces!!!
MUAK, MUAK
Mary Mar
Una salutació, i de nou felicitats!!!