Fideus d'ou amb oli de festucs

Ingredients:

150 gr. de fideus d' ou, 1 pebrot verd, 1/2 pebrot vermell, 1/2 pebrot groc, 100 gr. de carn picada, 2 tomàquets, 1 pastanaga, 50 gr. de festucs, oli d' oliva, sal, sèsam.

Preparació:

Preparar els fideus d’ ou segons les indicacions del fabricant, mentre es fideus es fan, posem el Wok al foc i afegim la pastanaga tallada molt fina, i els pebrots tallats a lamines, passats un parell de minuts afegim els tomàquets tallats a daus i afegim una mica de sal i de sucre per evitar l’ amargo del tomàquet. Quan la verdura quasi estigui afegim la carn picada i remenem. Un cop estiguin les verdures i la carn, les retirem i esperem que estigui la pasta, mentre triturem els festucs amb un raig d’ oli.

Quan els fideus estiguin bullits, els escorrem i els afegim al Wok, mesclem be tots els ingredients i deixem un parell de minuts al foc. Retirem i emplatem, un cop tenim el plat, reguem els fideus amb l’ oli de festucs.

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola Jordi!!
M'he de posar les piles a la cuina si vull tastar les teves receptes, que totes tenen una pinta boníssima!
Una abraçada!
Asun
Jordi ha dit…
Gracies Asun,encara que amb el cuiner que tens a casa, no pots queixar-te.

Publicacions populars