FORMATGE DE CABRA CALENT AMB CONFITURA DE TOMÀQUET SOBRE UN LLIT DE POMA
Què!! us agrada el nom de la recepta no???? Idea de l'Asun. Però vosaltres el podeu escurçar.
INGREDIENTS
Una recepta senzilla en què el formatge de cabra és l'element protagonista però és gràcies a la poma i a la confitura de tomàquet que s’aconsegueix una combinació perfecta.
INGREDIENTS
Confitura de tomàquet
Formatge de cabra
2 pomes golden
Per començar cal fer la confitura de tomàquet. Escaldeu, peleu i traieu les llavors als tomàquets i elaboreu la confitura com qualsevol altra, amb sucre i un polsim de sal per treure l’acidesa del tomàquet. Normalment la proporció de sucre d’una confitura és de 700 grams per cada quilo de fruita aproximadament. Calculeu vosaltres mateixos...
Una altra opció es comprar la confitura ja feta o bé fer-la amb tomàquet triturat enllaunat.
Talleu la poma a làmines o dauets i coeu-la al vapor fins que s’estovi. Una altra opció és posar-la directament al forn o en el microones i reservar la polpa un cop feta. La polpa o làmines de poma seran la base d’aquest plat, al damunt posarem el formatge de cabra i tot seguit la confitura de tomàquet. Posar al forn i gratinar uns 10 minuts a 180º fins que el formatge comenci a daurar-se.
Formatge de cabra
2 pomes golden
Per començar cal fer la confitura de tomàquet. Escaldeu, peleu i traieu les llavors als tomàquets i elaboreu la confitura com qualsevol altra, amb sucre i un polsim de sal per treure l’acidesa del tomàquet. Normalment la proporció de sucre d’una confitura és de 700 grams per cada quilo de fruita aproximadament. Calculeu vosaltres mateixos...
Una altra opció es comprar la confitura ja feta o bé fer-la amb tomàquet triturat enllaunat.
Talleu la poma a làmines o dauets i coeu-la al vapor fins que s’estovi. Una altra opció és posar-la directament al forn o en el microones i reservar la polpa un cop feta. La polpa o làmines de poma seran la base d’aquest plat, al damunt posarem el formatge de cabra i tot seguit la confitura de tomàquet. Posar al forn i gratinar uns 10 minuts a 180º fins que el formatge comenci a daurar-se.
Comentaris
Haig de posar-me les piles, que últimament ets l’ únic que fa feina.
Salutacions
Me gustan todos los ingredientes que lleva, seguro la hago rápido.
Gracias por la receta y por pasar por mi blog, gracias a ello te he descubierto, (no se pero creo ya he pasado en otra ocasión)me pasaré con frecuencia.
Saludos.
Erruki!!
Te recomiendo ésta receta, la manzana y la confitura de tomate le quedan muy muy bien al queso de cabra.
Un saludo
Eli
Jo també vaig estar a la clase de la Mireia..,
Núria
PTNTS
Dolça