Fruits vermells amb iogurt i galeta
Ingredients (4 persones)
200 gr. de fruits vermell (mores, maduixes, nabius...), 3 iogurts, 8 galetes, 200 gr. de sucre i 50 ml d’ aigua
Preparació:
Amb ajut d’ una batedora triturem els fruits vermells, reservem uns quants d’ aquestos per a decorar la copa, un cop triturats els fruits, els afegim a un caço amb el sucre i l’ aigua, i portem a ebullició a foc lent sense deixar de remenar la mescla que courem durant uns 20 minuts, moment en el que retirarem del foc i deixarem refredar.
Un cop tenim la mescla dels fruits vermells freda, posem els iogurts en un bol i els removem per aconseguir una textura uniforme. Les galetes les triturarem amb l’ ajut d’ un morter.
En una copa posarem els fruits vermells als fons, posarem una capa de galeta esmicolada i el iogurts a sobre, per finalitzar afegirem una mica més de galeta per sobre del iogurt i els fruits vermells que hem reservat al principi.
200 gr. de fruits vermell (mores, maduixes, nabius...), 3 iogurts, 8 galetes, 200 gr. de sucre i 50 ml d’ aigua
Preparació:
Amb ajut d’ una batedora triturem els fruits vermells, reservem uns quants d’ aquestos per a decorar la copa, un cop triturats els fruits, els afegim a un caço amb el sucre i l’ aigua, i portem a ebullició a foc lent sense deixar de remenar la mescla que courem durant uns 20 minuts, moment en el que retirarem del foc i deixarem refredar.
Un cop tenim la mescla dels fruits vermells freda, posem els iogurts en un bol i els removem per aconseguir una textura uniforme. Les galetes les triturarem amb l’ ajut d’ un morter.
En una copa posarem els fruits vermells als fons, posarem una capa de galeta esmicolada i el iogurts a sobre, per finalitzar afegirem una mica més de galeta per sobre del iogurt i els fruits vermells que hem reservat al principi.
Comentaris