Mil fulles de llom amb pinya i crema de xampinyons

Ingredients (4 persones)
16 talls de llom tallat molt fi, 12 talls de pinya d’ uns 2 mm de gruix, sal, pebre, 250 gr. de xampinyons nets, oli d’ oliva, crema de llet, alfàbrega fresca.

Preparació
Comencem tallant els xampinyons a daus i el posem en un caço al foc amb un raig d’ oli d’ oliva i una mica l’ alfàbrega fresca , un cop comencin a coure afegim aigua i deixem que arrenqui el bull. Un cop arrenqui el bull abaixem el foc a la meitat. Tallem les rodanxes de pinya amb un tamany similar al del llom, i l' apartem.

Un cop tenim llestos els xampinyons, els escorrem i els posem en un got americà i els batem amb la crema de llet, fins que aconseguim una textura uniforme, ho retornem al caço per a mantenir calent a foc baix. En una graella courem el llom que anirem deixant a banda un cop fet.

Per a l’ emplatat escorrem el llom i intercalem un tros de pinya entre cada tros de llom (uns 4 talls de llom i tres de pinya per persona). Un cop muntades les capes de llom i pinya afegim la crema de xampinyons per sobre del llom.

Comentaris

RUBEN ha dit…
oooolÉEEE!!!
Veig que t'has posat les piles...
Ei!!! Això té molt bona pinta de debò...

Publicacions populars