Mil fulles de llom amb pinya i crema de xampinyons
Ingredients (4 persones)
16 talls de llom tallat molt fi, 12 talls de pinya d’ uns 2 mm de gruix, sal, pebre, 250 gr. de xampinyons nets, oli d’ oliva, crema de llet, alfàbrega fresca.
Preparació
Comencem tallant els xampinyons a daus i el posem en un caço al foc amb un raig d’ oli d’ oliva i una mica l’ alfàbrega fresca , un cop comencin a coure afegim aigua i deixem que arrenqui el bull. Un cop arrenqui el bull abaixem el foc a la meitat. Tallem les rodanxes de pinya amb un tamany similar al del llom, i l' apartem.
Un cop tenim llestos els xampinyons, els escorrem i els posem en un got americà i els batem amb la crema de llet, fins que aconseguim una textura uniforme, ho retornem al caço per a mantenir calent a foc baix. En una graella courem el llom que anirem deixant a banda un cop fet.
Per a l’ emplatat escorrem el llom i intercalem un tros de pinya entre cada tros de llom (uns 4 talls de llom i tres de pinya per persona). Un cop muntades les capes de llom i pinya afegim la crema de xampinyons per sobre del llom.
16 talls de llom tallat molt fi, 12 talls de pinya d’ uns 2 mm de gruix, sal, pebre, 250 gr. de xampinyons nets, oli d’ oliva, crema de llet, alfàbrega fresca.
Preparació
Comencem tallant els xampinyons a daus i el posem en un caço al foc amb un raig d’ oli d’ oliva i una mica l’ alfàbrega fresca , un cop comencin a coure afegim aigua i deixem que arrenqui el bull. Un cop arrenqui el bull abaixem el foc a la meitat. Tallem les rodanxes de pinya amb un tamany similar al del llom, i l' apartem.
Un cop tenim llestos els xampinyons, els escorrem i els posem en un got americà i els batem amb la crema de llet, fins que aconseguim una textura uniforme, ho retornem al caço per a mantenir calent a foc baix. En una graella courem el llom que anirem deixant a banda un cop fet.
Per a l’ emplatat escorrem el llom i intercalem un tros de pinya entre cada tros de llom (uns 4 talls de llom i tres de pinya per persona). Un cop muntades les capes de llom i pinya afegim la crema de xampinyons per sobre del llom.
Comentaris
Veig que t'has posat les piles...
Ei!!! Això té molt bona pinta de debò...