Mousse bicolor amb caramel de Modena

Ingredients:
15 maduixes, 3 kiwis, 3 clares d’ ou, 300 gr. de sucre, nata, 100 ml. de vinagre de Modena.

Preparació:
Netegem les maduixes i les triturem, amb els kiwis repetim la mateixa operació. Muntem les clares d’ ou a punt de neu, un cop tenim les clares, afegim la meitat al suc de maduixes, juntament amb 100 grams de sucre i 100 grams de nata i ho mesclem tot be, amb conte de no baixar les clares. L’ altre meitat de les clares les afegim al kiwi amb 100 grams de sucre i la resta de la nata, i repetim el procés efectuat amb les maduixes.

Muntem la copa amb la mousse de maduixa i la mousse de kiwi i ho posem a la nevera.

Per a preparar el caramel de Modena, en un caço afegim la resta del sucre i el vinagre de Modena, i ho portem a bullició per reduir el vinagre, un cop tenim la textura adequada, retirem del foc. Tingueu en conte que un cop refredi, es tornarà més espès. Per finalitzar, afegim per sobre de les mousse el caramel de Modena.

Comentaris

Caminar sin gluten ha dit…
Estupenda mousse, y además según se ve en la fotografía con muy buena presentación.

Y para nosotros los celíacos, solamente con tener cuidado de elegir un vinagre de Modena, que no contenga gluten... ¡perfecta!.

Saludos, y buen caminar.

Ana y Víctor.
Gemma ha dit…
Simplement deliciós! I el toc del caramel de mòdena li dóna categoria de postres de festa... m'encanta :)
xaro ha dit…
Hola Rubén, quin blog més guai!!!
Les receptes fantástiques, no sé per quina començar!!!!!!
Fins aviat!!!
La cuina vermella ha dit…
Ei, Ruben, però quines postres més estupendes, ens les apuntem per fer-les aviat i sorprendre a les amistats.
Mil petons!
Jordi ha dit…
Gràcies pels vostres comentaris, m'alegra que us hagin agradat les postres, encara que aquestes son meves i no de Rubén, però tot queda dins de "alacuina".

Veig que en el curs del Dijous passat vau fer bones "migues" amb el meu company Rubén, demà a la feina li comunicaré els vostres comentaris

Salutacions a tots

Entrades populars