Mousse bicolor amb caramel de Modena
Ingredients:
15 maduixes, 3 kiwis, 3 clares d’ ou, 300 gr. de sucre, nata, 100 ml. de vinagre de Modena.
Preparació:
Netegem les maduixes i les triturem, amb els kiwis repetim la mateixa operació. Muntem les clares d’ ou a punt de neu, un cop tenim les clares, afegim la meitat al suc de maduixes, juntament amb 100 grams de sucre i 100 grams de nata i ho mesclem tot be, amb conte de no baixar les clares. L’ altre meitat de les clares les afegim al kiwi amb 100 grams de sucre i la resta de la nata, i repetim el procés efectuat amb les maduixes.
Muntem la copa amb la mousse de maduixa i la mousse de kiwi i ho posem a la nevera.
Per a preparar el caramel de Modena, en un caço afegim la resta del sucre i el vinagre de Modena, i ho portem a bullició per reduir el vinagre, un cop tenim la textura adequada, retirem del foc. Tingueu en conte que un cop refredi, es tornarà més espès. Per finalitzar, afegim per sobre de les mousse el caramel de Modena.
15 maduixes, 3 kiwis, 3 clares d’ ou, 300 gr. de sucre, nata, 100 ml. de vinagre de Modena.
Preparació:
Netegem les maduixes i les triturem, amb els kiwis repetim la mateixa operació. Muntem les clares d’ ou a punt de neu, un cop tenim les clares, afegim la meitat al suc de maduixes, juntament amb 100 grams de sucre i 100 grams de nata i ho mesclem tot be, amb conte de no baixar les clares. L’ altre meitat de les clares les afegim al kiwi amb 100 grams de sucre i la resta de la nata, i repetim el procés efectuat amb les maduixes.
Muntem la copa amb la mousse de maduixa i la mousse de kiwi i ho posem a la nevera.
Per a preparar el caramel de Modena, en un caço afegim la resta del sucre i el vinagre de Modena, i ho portem a bullició per reduir el vinagre, un cop tenim la textura adequada, retirem del foc. Tingueu en conte que un cop refredi, es tornarà més espès. Per finalitzar, afegim per sobre de les mousse el caramel de Modena.
Comentaris
Y para nosotros los celíacos, solamente con tener cuidado de elegir un vinagre de Modena, que no contenga gluten... ¡perfecta!.
Saludos, y buen caminar.
Ana y Víctor.
Les receptes fantástiques, no sé per quina començar!!!!!!
Fins aviat!!!
Mil petons!
Veig que en el curs del Dijous passat vau fer bones "migues" amb el meu company Rubén, demà a la feina li comunicaré els vostres comentaris
Salutacions a tots