Patates farcides de salmó
Ingredients:
4 patates mitjanes, 4 talls de salmó fresc, 1 ceba petita, formatge ratllat, oli d’ oliva, sal i pebre
Preparació:
Com és el que més trigarà, començarem bullint les patates, amb aigua, sal i oli d’ oliva, mentre les patates bullen, prepararem el salmó en una paella, aquest el deixarem un pel cru, ja que desprès acabarà de coure al forn amb la patata. Un cop tenim el salmó, retirem totes les espines i l’ esmicolem en un bol, a la mateixa paella on hem preparat el salmó i a foc lent preparem la ceba tallada a daus molt petits, un cop tenim la ceba, l’ afegim al bol. Un cop les patates estan bullides les tallem per la meitat, retirem la patata de dins i aquesta l’ afegim també al bol.
Mesclem bé tots els ingredients del bol fins aconseguir un puré homogeni, amb el puré farcirem les patates, afegirem una mica de formatge ratllat per sobre i posarem al forn, passats uns 5 minuts gratinem i emplatem.
4 patates mitjanes, 4 talls de salmó fresc, 1 ceba petita, formatge ratllat, oli d’ oliva, sal i pebre
Preparació:
Com és el que més trigarà, començarem bullint les patates, amb aigua, sal i oli d’ oliva, mentre les patates bullen, prepararem el salmó en una paella, aquest el deixarem un pel cru, ja que desprès acabarà de coure al forn amb la patata. Un cop tenim el salmó, retirem totes les espines i l’ esmicolem en un bol, a la mateixa paella on hem preparat el salmó i a foc lent preparem la ceba tallada a daus molt petits, un cop tenim la ceba, l’ afegim al bol. Un cop les patates estan bullides les tallem per la meitat, retirem la patata de dins i aquesta l’ afegim també al bol.
Mesclem bé tots els ingredients del bol fins aconseguir un puré homogeni, amb el puré farcirem les patates, afegirem una mica de formatge ratllat per sobre i posarem al forn, passats uns 5 minuts gratinem i emplatem.
Comentaris
He escollit aquesta recepta, senzilla i fàcil de fer, per recomanar-te. Gràcies