SALTAT DE SOJA, NAP I REMOLATXA

Amb aquesta recepta participem per primera vegada en una iniciativa que mensualment reuneix les receptes de diferents blocs culinaris. El tema d'aquest mes és la soja i aquesta és la recepta que hem presentat. Una combinació de llegums i verdures força curiosa.

Ingredients (4 persones)

400 grams de soja verda
1 ceba
2 naps
1 branca d’api
½ remolatxa cuita
2 dents d’all
2 cullerades d’oli d’oliva
1 litre de brou de verdures
Pebre
Llavors de fonoll
Sal

Coure la soja en el brou de verdures, escorre-la i reservar-la. Peleu i talleu l’all en làmines i daureu-lo a la paella amb una cullerada d’oli, reserveu-lo. Peleu i talleu els naps, l’api i la ceba. Coeu els naps i l’api en agua bullent i sal durant 10 minuts.
Escalfeu la resta d’oli i tireu-hi la ceba ben picada, salpebreu i afegiu l’api, els naps i salteu-ho tot uns minuts. Seguidament afegiu la soja, la remolatxa tallada a daus, el fonoll i l’all.

Traductor: http://traductor.gencat.net/index_es.jsp



hemc21 - soja

Comentaris

Anònim ha dit…
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Qalamana ha dit…
¡Qué ensalada tan apetecible!
Moltes gracies (no sé si se escribe así...)por tu aportación :)
Qalamana ha dit…
¡Qué ensalada tan apetecible!
Moltes gracies (no sé si se escribe así...)por tu aportación :)
Caminar sin gluten ha dit…
Realmente, si se ve apetecible la receta que has preparado, además de saludable.

Saludos, y buen caminar.

Ana y Víctor.

Entrades populars