TARTA de Santiago
Feia temps que la voliem fer i la teniem en el llistat de receptes pendents. Aquest ha estat el nostre esmorzar-berenar aquests dies. Dediquem (l'Asun i jo) aquesta recepta a l'Erica i el Luís, que en qüestió de dies seran pares. Va per tu també Naia!
Ingredients
100 grams de farina
4 ous
100 grams de mantega
300 grams d’ametlla mòlta
200 grams de sucre
1 culleradeta de llevat químic
1 tassa d’aigua
Ratlladura de llimona
20 grams de sucre glas (en pols)
Bateu el ous amb la mantega i el sucre. Afegiu la farina amb el llevat i després l’aigua. Batre-ho tot bé. Incorporeu les ametlles mòltes i la ratlladura de llimona.
Escalfeu el forn a 170ºC, mentrestant, agafeu un motllo d’uns 26 cm de diametre i passeu-hi mantega i enfarineu-lo, un cop fet això aboqueu-hi la massa. Coure-ho al forn uns 35 minuts (part inferior). Un cop llest deixeu refredar i espolseu el sucre en pols.
100 grams de farina
4 ous
100 grams de mantega
300 grams d’ametlla mòlta
200 grams de sucre
1 culleradeta de llevat químic
1 tassa d’aigua
Ratlladura de llimona
20 grams de sucre glas (en pols)
Bateu el ous amb la mantega i el sucre. Afegiu la farina amb el llevat i després l’aigua. Batre-ho tot bé. Incorporeu les ametlles mòltes i la ratlladura de llimona.
Escalfeu el forn a 170ºC, mentrestant, agafeu un motllo d’uns 26 cm de diametre i passeu-hi mantega i enfarineu-lo, un cop fet això aboqueu-hi la massa. Coure-ho al forn uns 35 minuts (part inferior). Un cop llest deixeu refredar i espolseu el sucre en pols.
Comentaris
Així que ja sabeu animeu-vos!!!
Petonets a tots i gràcies per la dedicatòria, sou els millors!!!
Érica, Lluís i Naia.
M'encanta la tarta de Santiago!
Ja la probaré.
Si us agraden els postres,passeu-vos per aquest blog: http://quedarasbe.blogspot.com/
Ja veureu, quedereu sorpresos!
Núria;