HAMBURGUESA DE SALMÓ FRESC I CARBASSÓ
Un sac buit no s'aguanta dret!! Per tant aquí teniu una altra recepta per omplir l'estòmac (no massa eh??) com sempre molt fàcil de fer, boníssima i sana! Per cert, hem ampliat la plantilla del bloc i ben aviat trobareu publicades receptes de l'Isidre, en Miquel, en Luis. A casa nostra cuinen els homes!!!!!!!!!!! Bé no sempre... Per cert aquesta recepta va per tu Ricard!
ffffffffffffffffffffff
fffffffffffffffffffffff
salmó (jo ho fet amb 500g de supremes)
1 ceba tendra
Pa rallat
½ carbassó petit
1 ou
1 llimona
Oli d’oliva
Julivert i cibulet
Pebre i sal
Per una banda coeu el salmó al vapor i per l’altra agafeu la ceba, piqueu-la menuda i coeu-la en oli a la paella i afegiu-hi tot seguit el carbassó rallat.
En un bol esmicoleu el salmó i assegureu-vos que no queda cap espina, afegiu la ceba amb el carbassó, l’ou batut, la ratlladura de la llimona, el julivert, el cibulet, el pa rallat, el pebre i la sal. Barregeu-ho tot molt i molt bé fins que quedi una pasta homogènia. Reserveu a la nevera 30 minuts aproximadament i després doneu-li la forma d’hamburguesa.
Podeu acompanyar aquestes hamburgueses amb una salseta de formatge o una compota de poma com en aquest cas.
Pa rallat
½ carbassó petit
1 ou
1 llimona
Oli d’oliva
Julivert i cibulet
Pebre i sal
Per una banda coeu el salmó al vapor i per l’altra agafeu la ceba, piqueu-la menuda i coeu-la en oli a la paella i afegiu-hi tot seguit el carbassó rallat.
En un bol esmicoleu el salmó i assegureu-vos que no queda cap espina, afegiu la ceba amb el carbassó, l’ou batut, la ratlladura de la llimona, el julivert, el cibulet, el pa rallat, el pebre i la sal. Barregeu-ho tot molt i molt bé fins que quedi una pasta homogènia. Reserveu a la nevera 30 minuts aproximadament i després doneu-li la forma d’hamburguesa.
Podeu acompanyar aquestes hamburgueses amb una salseta de formatge o una compota de poma com en aquest cas.
Comentaris
Benvinguts a tots els nous cuiners d'aquest blog!!! Esperem les vostres receptes ;)
Petunets,
Eva (terrassa)
La veritat és que la primera vegada que las faig fer em van sorprendre. Són realment bones i fàcils de fer. Per cert ja em passaràs la recepta de la de l'Iker que jo no hi vaig anar.
Eva quina sorpresa!!!!oe!oe!oe!oe!o-e!o-e! Per fi!!!
una abraçada.
A
Tot buscant una recepta diferent de salmó, he trobat aquestes hamburgueses i de seguida m'he posat mans a l'obra. Boníssimes! Una recepta fantàstica. Moltes gràcies!