POLLASTRE AL IOGURT

My name's Rubén. I'm a foodie. Una recepta ben bona, facileta i ràpida de fer. Aquesta vegada la dedico a tothom que es consideri un foodie com jo...
Ingredients (2-3 persones)

2 pits de pollastre
1 iogurt grec
1 got de brou de pollastre
1 cullerada de farina
1 ceba
panses i pinyons
oli
sal, pebre i safrà

Salpebreu els pits de pollastre i talleu-los a tires. Ofegueu la ceba pica amb les tires de pollastre. Afegiu una cullerada de farina i deixeu que tot es cogui uns minuts i es dauri. A continuació tireu les panses i els pinyons, el brou, el iogurt grec i el safrà. Deixeu que faci xup-xup fins que la salseta comenci a espessir. Podeu donar a la recepta un toc més exòtic si afegiu al final de la cocció un polsim de canyella. Opcionalment jo també he posat uns xampinyons tallats a làmines.

Comentaris

La cuina vermella ha dit…
Ualah! Nosaltres també som foodies i no ho sabíem! Magnífica recepta que crec que em preparé per sopar.
Mil petons Ruben (Visca Mollet!)
Glòria ha dit…
Nosaltres també!, nosaltres també som foodies i tampoc no ho sabíem!. Molt bona recepta, d'aquelles que pots fer qualsevol dia per sopar, sense complicacions, però diferent de les "planxes" habituals.

Fins aviat

Entrades populars