POLLASTRE AL IOGURT
My name's Rubén. I'm a foodie. Una recepta ben bona, facileta i ràpida de fer. Aquesta vegada la dedico a tothom que es consideri un foodie com jo...
Ingredients (2-3 persones)
2 pits de pollastre
1 iogurt grec
1 got de brou de pollastre
1 cullerada de farina
1 ceba
panses i pinyons
oli
sal, pebre i safrà
Salpebreu els pits de pollastre i talleu-los a tires. Ofegueu la ceba pica amb les tires de pollastre. Afegiu una cullerada de farina i deixeu que tot es cogui uns minuts i es dauri. A continuació tireu les panses i els pinyons, el brou, el iogurt grec i el safrà. Deixeu que faci xup-xup fins que la salseta comenci a espessir. Podeu donar a la recepta un toc més exòtic si afegiu al final de la cocció un polsim de canyella. Opcionalment jo també he posat uns xampinyons tallats a làmines.
2 pits de pollastre
1 iogurt grec
1 got de brou de pollastre
1 cullerada de farina
1 ceba
panses i pinyons
oli
sal, pebre i safrà
Salpebreu els pits de pollastre i talleu-los a tires. Ofegueu la ceba pica amb les tires de pollastre. Afegiu una cullerada de farina i deixeu que tot es cogui uns minuts i es dauri. A continuació tireu les panses i els pinyons, el brou, el iogurt grec i el safrà. Deixeu que faci xup-xup fins que la salseta comenci a espessir. Podeu donar a la recepta un toc més exòtic si afegiu al final de la cocció un polsim de canyella. Opcionalment jo també he posat uns xampinyons tallats a làmines.
Comentaris
Mil petons Ruben (Visca Mollet!)
Fins aviat