CARBASSA I TOFU AMB ARRÒS VERMELL

Una cosa que diuen i que és ben certa, és que darrera d'un gran home sempre hi ha una gran dona, això no vol dir que jo em consideri un gran home, però en canvi si que considero a l'Asun una gran dona. I d'això en dono fe. Avui m'ha sorprés amb aquest arròs.

INGREDIENTS (2 persones)

150 grams d’arròs vermell o arròs salvatge
200 grams de carbassa
1 porro petit
2 cullerades de sèsam
100 grams de tofu
un grapat de panses
2 cullerades d’oli d’oliva

Coure l’arròs, hem de tenir en compte que aquests arrossos (tant el vermell com el salvatge) necessiten més temps de cocció. Per una altra banda ofegueu el porro picat amb l’oli i afegiu la carbassa tallada a dauets. Coure uns 10 minuts fins que la carbassa quedi tova. A continuació afegiu-hi el tofu, les panses (hidrateu-les abans) i les llavors de sèsam, coure uns 2-3 minuts més i seguidament barrejar l’arròs amb les verdures.

Comentaris

La cuina vermella ha dit…
Missatge per l'Asun: Asun això sí que és un arròs saludable, acolorit i sofisticat. Una delicia. Petons.
Gemma ha dit…
Quina sort que tens que et cuinin aquests plats! A casa la carbassa i el tofu sempre corren per la nevera, de manera que és un arròs molt al gust de casa :) Però enlloc d'arròs vermell, ara en tinc de salvatge... Segur que quedarà boníssim!
El cullerot Festuc ha dit…
Jo el tofu no em triunfa massa...xo aquest arròs fa una pinta molt bona!!!...Enhorabona a la cuinera!!!

Entrades populars