COCA DE LLARDONS

Com alguns de vosaltres ja sabeu, el passat dijous 19 de juny en Ruben i jo varem assistir al curs de cuina de la Mireia Carbó, al club Caprabo de Barcelona, gracies a la Gemma, que com sempre va aconseguir unes quantes places. En el curs la Mireia Carbó ens va ensenyar tres plats, entre ells el que avui us deixo aquí, aprofitant que estem en festes de Sant Joan.

Ingredients:
1 làmina de pasta de full, 100 gr. de llardons, sucre, pinyons i 1 ou.

Per a la preparació comencem picant els llardons una mica, En el meu cas com que vaig compra pasta de full fresca, l’ estirem per a donar-li forma rectangular (si la compreu congelada, normalment ja es rectangular). Ara hem de dividir de manera imaginaria la pasta de full en tres parts iguals i cobrim la part central amb llardons i sucre. Dobleguem una de les parts sobre la part central, i l’ aixafem una mica amb el corró. Tornem a posar llardons i sucre i ho tapem amb el tros de pasta de full restant, Ho aixafem de nou amb el corró i l’ estirem donam la forma desitjada.

Pintem la coca amb ou batut i la cobrim amb pinyons, aixafem els pinyons una mica per evitar que caiguin un cop cuita la coca, afegim sucre per sobre i ho coem al forn a uns 200 graus fins que estigui cuita (8 -10 minuts).

Comentaris

Ester ha dit…
Fa tan bona pinta com la de la Mireia
Felicitats
Ester
RUBEN ha dit…
Joordi!! Que aplicat que ets tiu!! T'ha quedat de conya! Guarda'm un trosset abans que s'acabi!! Que tinguis bona revetlla!
Cuinagenerosa ha dit…
jordi, se m'has avançat, jo les faré demà, i espero que em quedin tan bé com aquestes. felicitats i bona revetlla!
Anna ha dit…
Ei Jordi! T'ha quedat molt bé i sembla força fàcil. Felicitats i bona revetlla!!!
josep ha dit…
Jordi, la coca t'ha quedat brutal.
Cada mes hi hauria d'haver una revetlla per tal de tenir una excusa per menjar coca.
Una abraçada
El cullerot Festuc ha dit…
Ei!!!..Jo també les he fet aquest matí per portar de postres, a veure si dp de la revetlla ho penjo, i és que demà treballo!!!...T'han quedat fantàstiques Jordi!!!!!
Petunets,
Eva.
Pebbles ha dit…
Si que tenen bona pinta, jo les vaig fer ahir al vespre abans d'anar a dormir perquè avui treballo i també les he tallat com ella va dir.

Eva
Gemma ha dit…
Jordi, t'han quedat molt bé! Oi que va bé el truco de tallar-les en porcions individuals? Sobretot si són per portar a la feina i deixar que la gent vagi picant...
Em va agradar retrobar-vos a la classe de la Mireia!
La cuina vermella ha dit…
Jordi! estas que te sales! vas ser el primer en fer els deures! Molt bona pinta aquestes coques!
txell
enric ha dit…
No sé per què però em fa tot l'efecte que la Mireia s'ho passa molt bé quan ens té com a alumnes, oi? :)

Fantàstiques les coques!
Anònim ha dit…
Quin goig que fan aquestes coques, llàstima que estigui (temporalment) a dieta. Molt interessant aquest racó de cuina.

Entrades populars