COULANT DE XOCOLATA

A molts restaurants el tenen a la carta de les postres, però cal dir que és molt fàcil de fer a casa i va molt bé perquè el pots congelar i reservar-lo per a ocasions especials (o no tan especials).
Dissabte passat un coulant de xocolata semblant a aquest em va ressuscitar per poder acabar "l'operació trasllat" de les oficines on treballo i com no, aquesta recepta la dedico a la Tània, en Miquel, l'Isidre, en Jordi i en Moisés!
Podeu trobar la recepta en aquest bloc que recomano a tothom. Va per tu també Gemma

Comentaris

Gemma ha dit…
ESPECTACULAR!
Tens raó que és un postre de restaurant que es pot fer a casa perfectament... i els convidats flipen que dóna gust ;)
Gràcies per recomanar el blog, em fa molt il·lu!
Jordi ha dit…
Hei Ruben, tens tota la raó el Coulant i les rialles de l’ hora de dinar, ens van donar forces per a continuar "l' operació trasllat" de les oficines, sense el Coulant, no hauríem aguantat totes aquelles hores de treball.
La cuina vermella ha dit…
Cert del tot Rubén! Els coulants són la repanotxa i quan tens convidats a casa poc amants dels fogos queden completament al·lucinats! Enhorabona!
Glòria ha dit…
Rubén,

Sort del coulant que us va donar energia per fer la feina, eh?. Qualsevol excusa és bona per menjar-ne, oi?, je je
El cullerot Festuc ha dit…
Realment és un dels meus postres preferits!!!...Això si, ha de ser líquid per dins, ja que a vegades te'l donen i és un pa de pessic!!!...Jo només els vaig probar de fer un cop...i va ser un fracàs!!!! :(
Eva.
Anònim ha dit…
Rubén para cuando me has dicho que me ibas hacer un coulant??
Cuinagenerosa ha dit…
hola!
us acabo de descobrir perquè estem apuntats al mateix curs de cuina la setmana vinent, i vostre bloc m'ha semblat força interessant.
el coulant, perfecte amb la xocolata líquida a dintre, i la resta de plats també m'han agradat.
us deixo un comentari tal i com demanàveu dies enrera, i us seguiré visitant.
RUBEN ha dit…
Gràcies a tots pels vostres comentaris!

Gemma gràcies per compartir aquesta recepta i tots els cursos amb tots nosaltres!

Txell & Kike! Acabo de veure en el vostre bloc el vostre pastís de xocolata, estic d'acord amb vosaltres quan parleu dels efectes beneficiosos de la xocolata!!

Glòria! Potser és una excusa sí, però et puc assegurar que dissabte passat al migdia estava baldat i el coulant + el cafetó em van anar força bé per acabar el dia decentment...

Eva!!!!! Ja no et podem retreure que no tens bloc, eh?? Intenta-ho fer una altra vegada, a més la Gemma ens explica molt bé tot el procediment.

Anònim! Et faré el coulant quan em diguis qui ets ;-), on el porto sinó...

Manel! Benvingut! jo ja fa temps que et conec virtualment i visito el teu bloc! Espero poder coneixe't la propera setmana.
RUBEN ha dit…
Jordi!
Que no t'he dit res a tu! Deu ser la confiança... Bona sort amb els exàmens!

Entrades populars