PÚDING DE COCO


Després d'uns dies d'inactivitat tornem a la càrrega amb noves receptes. A més ben aviat posarem en pràctica les receptes i els coneixements que estem adquirint en el curs que fem aquests dies amb en David Lienas a l'escola de cuina Bell-art (que com podeu imaginar són molts i molt bons).
Abans però vull publicar aquesta recepta que agradarà als amants del coco. La vaig extreure d'aquest bloc tant peculiar (per tant no la reprodueixo).
Únicament he fet tres petits canvis, el primer substituir la llet per crema de coco (la podeu trobar a grans superfícies i supermercats enllaunada). Vaig reduir la quantitat de coco rallat a 90 grams per tal que no quedés tant consistent i per fer el caramel vaig substituir la llimona per llima.
Podeu alleugerir aquestes postres substituint la nata per llet evaporada (amb un menor percentatge de matèria grasa dóna un bon resultat) i utilitzar llet condensada desnatada.

Comentaris

Francesc ha dit…
Per l'aspecte, sembla que estarà boníssim. Supose que encara serà millor tastant-lo. Salutacions.
xaro ha dit…
Rubén, ja semblas en David Lienas..."es pot sustitur aixó per alló.......etc" jajajaja:)
Deus esta aprenent moltísim, quina enveja que em fas!!

Quina pinta que te aquest puding, m'esta dient menja'm ...
Glòria ha dit…
Ai si el veu l'Anna del Kiwi Blau... us quedareu sense pudding!.

Ruben, ves preparant la super crònica del curs, eh?. Amb tants dies, segur que teniu moltes coses a dir!.

Fins aviat
Anònim ha dit…
Ruben, no he pogut trobar-te el mail al blog... on és?
Ahir volia enviar-te alguna foto del sopar fet amb les receptes d'en David i no vaig poder...
Ja em diras.
RUBEN ha dit…
Francesc prova-ho si t'agrada el coco, realment és molt bo.
Xaro i Glória! Hem après molt a les classes d'en David, el que no sabem és per on començar... A mida que fem les receptes que ens han ensenyat les anirem publicant.
Maria!!!! companya de classe!! Com va anar el sopar? el meu email és: rhernandezgarr@gmail.com
Su ha dit…
Ruben: la verdad es que me da mucha envidia,-sana eh?-lo que os gusta a los catalanes el tema gastronomico, la cultura en este sentido que teneis.
paseandome por aqui he disfrutado de las fotos, bien buenas, y de las recetas. Mi catalán es malisimo, pero escrito aun entiendo algo. Un abrazo manchego
Anònim ha dit…
Hola Rubén, primer de tot felicitar-te per ser un dels tres afortunats del curs de cuina. Com podràs veure fa dies que no passejo pels vostres blogs i m'he perdut moltes coses.
Per les cróniques de la Maria i de la Txell se que heu après moltes receptes i ara estem esperant que com bons alumnes les poseu en pràctica i en les ensenyeu. Ja.ja, ja.
Aquest puding de coco te una pinta fabulosa i ha d'estar bonnnnnníssim. Mmmmmmm!!! M'encanta el coco, la llet de coco, etc, etc.
Un petó.
Susanna
El cullerot Festuc ha dit…
Ruben!!! Quina pinta que fa aquest pudding...ha de ser molt bo!!!! I Felicitats pel curs...això si que és un bon regal!!! Ara a fer els deures, eh???
Petunets,
Eva.
La cuina vermella ha dit…
Ruben! per fi trobo un minutet per escriure't! Aquest púdig realment t'ha quedat de fàbula. Estic anyorada del curs... què farem ara a les tardes???
Mil petons,
illetapitita ha dit…
Que bo que ha d'estar aquest púding!
Fa una pinta...mmm...mmm...
Pebbles ha dit…
Ruben! quina pinta més bona que té aquest puding, ja l'he fet una ullada al bloc d'on vas treure la recepta per fer-lo, vaig provar la llet de coco amb un flam que va fer la Gemma de la cuina de casa i ens va agradar, així que aquest segur que el faré.
Jo també estic esperant les teves receptes del curs i la crònica.

Quina pressió que us estem donat a tots tres.
Petonets
Eva
Fina ha dit…
Ruben! Tenia moltes de ganes de fer aquest puding i el dissabte m'hi vaig posar: em va quedar molt bo, es ideal per llaminers com el meu marit.
Fins aviat!
Fina

Entrades populars