COCA DE XOCOLATA
Tenia dubtes sobre si publicar aquesta recepta o no. Es tracta de la famosa coca que fa servir l’envàs del iogurt per mesurar els ingredients. Una recepta que va passant de pares a fills i que gairebé tothom coneix. Com que el resultat és molt bo i per animar a la gent que s’inicia a la cuina, aquí us la deixo.
3 ous
1 iogurt natural
2 mesures de iogurt de farina
2 mesures de sucre
1 mesura d’oli de gira-sol
1 mesura de cacau en pols
1 culleradeta de cafè soluble
1 pessic de sal
1 sobre de llevat
Opcionalment podeu posar-hi un grapat de granet d’ametlla, festucs, panses, trossets de xocolata, trosset de taronja confitada o una altra fruita...
Aboqueu el iogurt en un recipient. Netegeu l’envàs que ens servirà per mesurar els ingredients. Afegiu els ous i l’oli i barregeu-ho amb la batedora elèctrica. A continuació afegiu la farina amb el llevat, el sucre, el cacau, el cafè, el pessic de sal, el granet de fruits secs i les panses (que he hidratat en licor d’ametlla) i mescleu-ho tot molt bé sense que quedin grumolls.
Aboqueu-ho tot dins un motlle (jo he utilitzat el del plum-cake). Pinteu-lo amb mantega i farina i coeu la coca al forn durant 40-45 minuts (escalfor de baix) a uns 180º. Passat aquest temps deixeu refredar sobre una reixeta.
Per cert, bona diada a tothom!
3 ous
1 iogurt natural
2 mesures de iogurt de farina
2 mesures de sucre
1 mesura d’oli de gira-sol
1 mesura de cacau en pols
1 culleradeta de cafè soluble
1 pessic de sal
1 sobre de llevat
Opcionalment podeu posar-hi un grapat de granet d’ametlla, festucs, panses, trossets de xocolata, trosset de taronja confitada o una altra fruita...
Aboqueu el iogurt en un recipient. Netegeu l’envàs que ens servirà per mesurar els ingredients. Afegiu els ous i l’oli i barregeu-ho amb la batedora elèctrica. A continuació afegiu la farina amb el llevat, el sucre, el cacau, el cafè, el pessic de sal, el granet de fruits secs i les panses (que he hidratat en licor d’ametlla) i mescleu-ho tot molt bé sense que quedin grumolls.
Aboqueu-ho tot dins un motlle (jo he utilitzat el del plum-cake). Pinteu-lo amb mantega i farina i coeu la coca al forn durant 40-45 minuts (escalfor de baix) a uns 180º. Passat aquest temps deixeu refredar sobre una reixeta.
Per cert, bona diada a tothom!
Comentaris
Bona diada a tu també! a veure quan quedem encara que sigui a prendre alguna cosa!
Un beso
Fins aviat
Dolça de
NO TOT SÓN POSTRES... A LA CUINA
Una abraçada...
Imagineu que un dia heu de fer un bescuit i no teniu balança per mesurar els ingredients, doncs si memoritzeu les mides d'aquesta recepta segurament triomfareu!
3 ous + 1 iogurt + 2 de sucre + 2 de farina + 1 de xocolata en pols o farina + 1 oli + sobre de llevat químic
Enhorabuena
Gràcies!
I el que també és veritat és que queden sempre bé!
Per cert, la teva fa una pinta...
i a més amb xocolata...