POLLASTRE AMB SALSA DE SOJA i LLIMONA (o Taronja)
INGREDIENTS (2 persones)
2 cuixes i 1 pit de pollastre
1 llimona ó 1 taronja
1 cullerada de sucre
25 ml de salsa de soja
Oli d’oliva
Sal
pebre
Escalfeu el forn a 200º (amb l’escalfor de dalt i de baix). En una plata col·loqueu les cuixes tallades per la meitat, salpebreu-les i tireu un bon raig d’oli d’oliva. Coeu el pollastre al forn, tombant-lo de tant en tant fins que es dauri. Talleu el pit de pollastre en 3 parts i poseu-lo a la safata (el pit de pollastre no necessita tant temps de cocció, a més d’aquesta manera no ens quedarà sec).
La salsa la prepararem barrejant en un got la salsa de soja, el suc de la llimona o la taronja, la pell de la llimona/taronja ratllada i el sucre (podeu substituir-lo per una cullerada de mel). Mescleu bé i afegiu aquesta salsa a les cuixes, abaixeu el forn a 170º i coeu durant 20 minuts més. A continuació ja podeu servir-lo acompanyat de la guarnició que més us agradi.
Comentaris
Fins aviat
I el pollastre amb taronja ens encanta, va ser el nostre menú de cap d'any (tot i que amb una altra recepta)
La foto t'ha quedat fantàstica, quina pinta que fa aquest pollastre!!!
Petunets,
Eva.
Ruben, tenim ganes de veure't!!
Gràcies.
Serà questió de posar-la als pendents!!
Gràcies.
Quina dolçor que ha de tenir aquest pollastre, amb aquest ingredients tan aromàtics. Un bon plat, si senyor.
sort que pel blog veiem que segueixes en forma amb receptes com aquesta, que no sembla complicada de fer i deu tenir un gust sensacional, almenys per al fans de la soja com servidor.
Espero veure-us d'aquí uns dies a la propera trobada amb la Mireia Carbó!