DUES RECOMANACIONS...

En aquesta entrada únicament us recomano aquestes dues receptes que en el seu dia va publicar la Gemma en el seu bloc la cuina de casa. L'after eight de peres són unes postres ideals si teniu molts convitats, a més, tret de la xocolata, són també lleugeretes.
La coca borratxa de pinya també és molt bona i fàcil de fer. Únicament, i per motius de logística, vaig substituir la cirereta que ha d'anar al centre de la pinya per una rodanxa de platan!
L'eleboració d'aquestes dues receptes les podeu trobar aquí:

Coca borratxa de pinya
After eight de peres

Bon profit!

Comentaris

Maria ha dit…
Ui, aquest cop vas de dos en dos.. Sens dubte uns bons postres...
He fet però tinc al congelador el timbal.. m'ha sortir de color salmó perquè vaig voler aprofitar tot el codony que tenia per la nevera ;)) però segur que serà ben bo..
Francesc ha dit…
La de pinya ja la vaig fer fa temps, però aquesta de les peres verdes de la Gemma és una recepta que tinc pendent al calaix dels apunts. Les dues t'han quedat molt abellidores, però la de les peres verdes...MMMMM! Sublim!!!
Núria ha dit…
Rube, quina pinta!! La tarta de pinya, t'ha quedat perfecte!! Uhmmm. tot molt bó..
Anònim ha dit…
Quan he vist les peres verdes m'ha sobtat, al llegir la recepte ho he entes...les haurem de fer per sorprendre a la família.
Enhorabona per les dues receptes.
Fins aviat.
El cullerot Festuc ha dit…
Molt bé aquestes dues combinacions...dóno fe que el pastís de pinya val la epna fer-lo: és boníssim!!!!
Petunets,
Eva.
Mercè ha dit…
Ruben! Feia dies que et trobava a faltar... i apareixes amb 2 recomanacions molt bones!! :) Jo em quedo amb la coca borratxa de pinya. :p Petons!
La cuina vermella ha dit…
Escolta, quedem per anar a la Carbó??? envia'm un correu, el trobaràs en el nostre perfil. Que t'anava a dir tu de dos en dos y tiro porque me toca!!! Fantàstiques receptes! petons rei.
OLLES I SOMRIURES ha dit…
Em quedo amb els dos. Perquè per a mi és difícil de triar. Salut!!!!
Glòria ha dit…
Dues receptes de cop!. Les peres són ben originals amb aquest color verd i la coca borratxa de pinya t'ha quedat perfecta!.

Fins aviat
El borratxo de pinya, jo el vaig fer pel meu aniversari es de veritat que es genil i si te'n sobra el dia seguent encara ganya més!!

Fantastiques receptes les dues. Les peres ens les van fer en un curs de la Mireia Carbó i són genials, bueno!! com tot lo de la Mireia.

Recordsss
MªJose-Dit i Fet ha dit…
La recepta de peres amb menta i xocolata jo també la tinc pendent, t´han quedat dues receptes molt abellidores...petonets
Gemma ha dit…
Dues recomanacions molt molt encertades, je je je...
xaro ha dit…
Hola Ruben, dues recomanacions molt bones.....el de pinya s'ha convertit en un clàssic a casa, està de muerte!!
Les peres les tinc a pendent, però un dia d'aquests cauran.
Ptnts

Entrades populars