COOKIES de XOCOLATA i NOUS
Aquí us presento unes cookies molt cuquis, un petit moment de felicitat per començar el dia, o almenys aquesta és la sensació que he tingut avui mentre esmorzava i les sucava en un got de llet…
INGREDIENTS (per a unes 30 galetes)
225 grams de mantega pomada
200 grams de sucre blanc
220 grams de sucre morè
2 ous
1 culleradeta d’extracte de vainilla
375 grams de farina (he utilitzat de força)
1 culleradeta de bicarbonat sòdic
½ culleradeta de sal
300 grams de xips/gotes de xocolata negra
120 grams de nous i avellanes
1 cullerada d’amaretto (opcional)
Barregeu els sucres amb els ous fins que quedin escumosos, afegiu-hi la mantega, l’extracte de vainilla, la sal i l’amaretto. A continuació tamiseu la farina amb el bicarbonat sòdic i afegiu-ho a la barreja inicial. Incorporeu les gotes de xocolata i les nous i/o avellanes (que jo he triturat fins obtenir granet de nous i avellanes).
Barregeu-ho tot bé i deixeu refredar a la nevera (tapat amb paper film) una horeta llarga.
Preescalfeu el forn a uns 180 graus (part de sota amb ventilador, si en teniu). Poseu paper de forn a la safata. Feu boletes amb la massa de les galetes i distribuïu-les per la safata (tranquils que les boletes s’aplanaran i es convertiran en galetes). Coeu durant 15 minuts fins que els cantons es comencin a daurar.
INGREDIENTS (per a unes 30 galetes)
225 grams de mantega pomada
200 grams de sucre blanc
220 grams de sucre morè
2 ous
1 culleradeta d’extracte de vainilla
375 grams de farina (he utilitzat de força)
1 culleradeta de bicarbonat sòdic
½ culleradeta de sal
300 grams de xips/gotes de xocolata negra
120 grams de nous i avellanes
1 cullerada d’amaretto (opcional)
Barregeu els sucres amb els ous fins que quedin escumosos, afegiu-hi la mantega, l’extracte de vainilla, la sal i l’amaretto. A continuació tamiseu la farina amb el bicarbonat sòdic i afegiu-ho a la barreja inicial. Incorporeu les gotes de xocolata i les nous i/o avellanes (que jo he triturat fins obtenir granet de nous i avellanes).
Barregeu-ho tot bé i deixeu refredar a la nevera (tapat amb paper film) una horeta llarga.
Preescalfeu el forn a uns 180 graus (part de sota amb ventilador, si en teniu). Poseu paper de forn a la safata. Feu boletes amb la massa de les galetes i distribuïu-les per la safata (tranquils que les boletes s’aplanaran i es convertiran en galetes). Coeu durant 15 minuts fins que els cantons es comencin a daurar.
Un cop les traieu deixeu-les refredar sobre una reixa que permeti que l'aire passi també per baix.
He extret la recepta del web mundorecetas
Comentaris
Soc la primera d´escriura.Hi fet trampa..
Molt bona pinta tenen aquestes galetes.
Fins aviat.
Petunets,
Eva.
Una bona manera de començar el diumenge!! :)
Petons!
petonets
mar
Son de estas galletas de las que no puedes comer solo una,...
Nos llevamos unas pocas a casa y ¡no duraron nada!
Un beso y nos vemos el sábado ;)
Un petó! Beth
També he vist lo de les PAC’s, je,je,.. jo també!!!
Et visitaré sovint per copiar-te descaradament les receptes ;-)
Petons
Salut
Pepin
Dolors! Moltes gràcies! Ens veiem per Mollet City!
Eva! A casa van desaparèixer de seguida! Suposo que això també deu passar a la teva.
Gemma! Ai les PAC! Si no fos per aquests moments culinaris no sé que seria de mi...
George! Ja les has provat!! Que?
Olles i somriures! Gràcies! Una abraçada
Francesc! Llàstima que no te les pugui enviar per email! Jejeje
Mercè! Tu ja les deus conèixer, són les famoses american cookies!
Maria! Qüestió de gustos! A mi m’agrada sucar-les! Mmmm
Mar! M’alegra que t’agradin, sí que són bones! T’animo a que les facis!
Sónia! Ya era hora que escribieses algo!!! Me alegra que os gustasen y que colaborasen a llevar mas llevadera la caminata que hicisteis el domingo! Jejeje
Vermells! Vosaltres si que sou cuquis ;-)
Beth! Has vist quina foto més xula m’ha sortit? M’alegra que t’agradin!
Dolors! Doncs jo et segueixo des de fa temps! De fet el teu bloc és un dels primers que vaig visitar! Es clar que hem de compartir les nostres receptes! Estimar és compartir!!!
Maria José! Temptació perquè? Jejeje
Pepin! Aquesta recepta és ideal per fer-la amb nens! Gens complicada!
Una abraçada ben forta a tots!