CANELONS DE POLLASTRE i GAMBES (o llagosta)
La recepta original d’aquests canelons són uns sofisticats canelons de pollastre de pagès i llagosta que fa dies vaig demanar en un dels meus restaurants preferits, el Robert de Nola de Caldes de Montbui. Jo he fet una adaptació “per a totes les butxaques”, ben aconseguida, per cert…Clar que també podeu optar per l’opció original (un dia és un dia).
INGREDIENTS (20 canelons)
INGREDIENTS (20 canelons)
1 manat d’alls tendres
1 ceba gran
600 grams de pit de pollastre
200 grams de gambes o llagostins
9 barretes de surimi (del bo)
½ pot de paté de salmó (opcional)
Oli, sal i pebre blanc
20 plaques de canelons
Per començar podeu fer un oli de gambes si sofregiu abans els caps (així tindrà més gustet a gamba). En un cassó amb una mica d’oli (el de gamba o un de normal) sofregiu la ceba i els alls tendres ben picadets, abans que agafin color, afegiu el pollastre tallat de daus, les gambes o llagostins (pelats), la sal i el pebre blanc. Un cop tot sigui cuit tritureu-ho amb el turmix i incorporeu les barretes de surimi i dues cullerades del paté de salmó (tritureu també fins que quedi ben fi). Ja teniu doncs el farcit dels canelons.
Bulliu les plaques de canelons seguint les intruccions de l’envàs, farciu els canelons i feu una beixamel per cobrir-los després. Com que tots ja hem fet canelons més d’una vegada no us diré com heu de posar el forn. Per fer la beixamel us recomano que seguiu aquest consell del bloc Olleta de verdures…
Comentaris
El pròxim cop demanaré els canelons...jeje!
Petunets,
Eva.
I precisament, ahir en vaig fer dels de tota la vida! :)
M'anoto la teva variant, així de tant en tant, podem fer variacions. :)
Petons!
Ara mateix m´ho apunto i un dia els faré..
Ets un bon cuiner !!
Petons..
Fins aviat
Ptnts
Ptnts
La teua recepta em sembla fantàstica!!! Què bona deu ser!!! Aquests canelons els haig de fer algun dia d'aquestos. Salutacions
Els trobo tan fins que sens dubte els provaré. Ja et diré el què.
De totes formes els teus canelons i la seva versió estamos en crisis la trobo genial !!!!!!!!!
petonets
mar
Un petó! Beth
T'han quedat fantàstics i segur que amb la combinació del pollastre i el marisc estaven deliciosos.
Salutacions!
PTNTS
Dolça
Enhorabuena por el blog, y qué apetecibles están los canelons.
Veo que te gusta añadir a las recetas algo de marisco. Precisamente hace poco que tengo un blog sobre este rico manjar. Pásate si te apetece y participa en nuestra encuesta.
Un saludo. MariscoMarisco.
Gràcies per compartir la recepta que em sembla que molts farem!
Una abraçada!
Fa molt temps que no fas res , oi?
Esper-ho que estiguis bé..
petitsbocins.blogspot.com
Joan.-