BACALLÀ amb CEBA CONFITADA a la TARONJA
Hola companys/es! Suposo que ja n’esteu farts de veure els canelons que tenim des de fa més d'un mes en el nostre bloc, després d’uns dies de desconnexió (a causa dels exàmens en el meu cas i de la mandra que m’agafa a l’estiu a l’hora de cuinar, ja què durant aquesta època bàsicament m’alimento de gaspatxo i amanides) tornem a la càrrega… Una recepta boníssima i fàcil que com sempre us recomano!
INGREDIENTS (per a 4 persones)
4 talls de bacallà (o qualsevol altre peix) preferiblement blanc.
(Opcional): Ou, farina i oli si voleu arrebossar-lo i fregir-lo.
Ceba confitada:
3 taronges
2 cebes grans
2 cullerades de sucre o mel
Panses i pinyols
Oli d’oliva
Sal
Pebre
Talleu les cebes en juliana ben fines, ratlleu la pell d’una taronja i en una paella amb un raig d’oli, coeu a foc lent les cebes, amb el sucre, el suc de les 3 taronges, la pell de la taronja ratllada, les panses i els pinyons, la sal (ull amb la sal si feu servir bacallà al punt de sal) i el pebre. Si teniu taronja confitada podeu tallar-la a dauets i afegir-la també!
En un recipient que pugui anar al forn esteneu la ceba confitada i poseu els talls de peix al damunt, tireu un raig d’oli per sobre. Coeu a 180º (escalfor de dalt i de baix) durant uns 15-20 minuts.
INGREDIENTS (per a 4 persones)
4 talls de bacallà (o qualsevol altre peix) preferiblement blanc.
(Opcional): Ou, farina i oli si voleu arrebossar-lo i fregir-lo.
Ceba confitada:
3 taronges
2 cebes grans
2 cullerades de sucre o mel
Panses i pinyols
Oli d’oliva
Sal
Pebre
Talleu les cebes en juliana ben fines, ratlleu la pell d’una taronja i en una paella amb un raig d’oli, coeu a foc lent les cebes, amb el sucre, el suc de les 3 taronges, la pell de la taronja ratllada, les panses i els pinyons, la sal (ull amb la sal si feu servir bacallà al punt de sal) i el pebre. Si teniu taronja confitada podeu tallar-la a dauets i afegir-la també!
En un recipient que pugui anar al forn esteneu la ceba confitada i poseu els talls de peix al damunt, tireu un raig d’oli per sobre. Coeu a 180º (escalfor de dalt i de baix) durant uns 15-20 minuts.
Per cert, la recepta és del llibre de la Mireia Carbó (la cuina que no amoïna)
Comentaris
PTNTS
Dolça
Doncs sí, ara que tinc els polvos aquells... provaré les bombes que ens van ensenyar, a veure si se'm desfan a la boca o van al cubell de la brossa.
Ens tornem a veure a partir de meitat de setembre i també bones vacances !!
Salutacions
Jorge
http://pocohecho.wordpress.com/
Contenta de tornar-te a llegir.
Te que ser boníssim tot això oi..
No ho hi provat mai.
Una abrasada.
Si la recepta és de la Mireia, segur que és bona i fàcil de fer, com tots els plats que ens ensenyeu. En el meu cas, canviaria el bacallà per un altre peix, però la resta la trobo deliciosa!
M'alegro que els exàmens hagin anat bé, felicitats per les mates! ;)
Petonets
Un beso.
Doncs la teva és una molt bona recepta per fer-lo, m'agrada molt aquesta ceba confitada, el gust de taronja deu quedar deliciós!
Una abraçada!
Un abrazo
A mi també em passa això de que a l'estiu fa mandra posar-se a la cuina i, a més, sobreviuria a base de sopes fredes, amanides variades i pa amb tomàquet!
Petons!