COCA D'OLI amb VERDURETES
Últimament el nostre bloc sembla un monogràfic de la Mireia Carbó, i es que les receptes que ens ensenya en els cursos que imparteix donen molt bon resultat. Aquesta que us presento avui, crec que ja la va fer la Maria en el seu dia, jo per tal que no caigui en l’oblit us la torno a recordar i com sempre us la recomano.
Ingredients per a la coca (4 unitats)
Ingredients per a la coca (4 unitats)
500 grams de farina
200 ml d’aigua amb gas o sifó
200 ml d’aigua amb gas o sifó
100 ml d’oli d’oliva
50 ml de vi blanc
Sal (un grapat)
Farcit:
4 cullerades de mascarpone
2 culleradetes de mostassa
2 Porros
2 cebes
1 Carbassó gran
Tomàquets cirerol (cherry)
Olives negres
Per començar preescalfeu el forn a uns 180 graus. Seguidament feu la massa de la coca barrejant tots els ingredients que us he indicat, si no la treballeu gaire no quedarà gaire elàstica i ens serà més fàcil manipular-la.
Cobriu la safata del forn amb paper i tireu-hi un rajolí d’oli, feu dues boles de massa (caben 2 coques a la safata) i pressioneu amb els dits per tal d’estirar-la tot el possible.
Enforneu durant 10-15 minuts fins que les vores comencin a daurar-se. A continuació barregeu el mascarpone amb la mostassa i esteneu aquesta barreja sobre la coca (acabada de sortir del forn). Renteu i talleu les verdures. Jo tallo la ceba en juliana, els porros a rodanxes, el carbassó a daus, els tomàquets per la meitat i les olives a rodanxes.
Poseu-hi totes les verdures menys els tomàquets i les olives (que els posarem 5 minuts abans que la coca surti del forn). Necessitareu uns 20 minuts més per acabar de coure la coca.
Opcionalment podeu tirar-hi per sobre unes herbetes com ara farigola, romaní, alfàbrega, un allet laminat...
4 cullerades de mascarpone
2 culleradetes de mostassa
2 Porros
2 cebes
1 Carbassó gran
Tomàquets cirerol (cherry)
Olives negres
Per començar preescalfeu el forn a uns 180 graus. Seguidament feu la massa de la coca barrejant tots els ingredients que us he indicat, si no la treballeu gaire no quedarà gaire elàstica i ens serà més fàcil manipular-la.
Cobriu la safata del forn amb paper i tireu-hi un rajolí d’oli, feu dues boles de massa (caben 2 coques a la safata) i pressioneu amb els dits per tal d’estirar-la tot el possible.
Enforneu durant 10-15 minuts fins que les vores comencin a daurar-se. A continuació barregeu el mascarpone amb la mostassa i esteneu aquesta barreja sobre la coca (acabada de sortir del forn). Renteu i talleu les verdures. Jo tallo la ceba en juliana, els porros a rodanxes, el carbassó a daus, els tomàquets per la meitat i les olives a rodanxes.
Poseu-hi totes les verdures menys els tomàquets i les olives (que els posarem 5 minuts abans que la coca surti del forn). Necessitareu uns 20 minuts més per acabar de coure la coca.
Opcionalment podeu tirar-hi per sobre unes herbetes com ara farigola, romaní, alfàbrega, un allet laminat...
Comentaris
Gràcies
A reveure...
M´agrada molt aquesta coca amb verduretes...
un petó! Beth
Petons!
petunets
jo tambe las fig aquestas cocas de verduretas, el que mai hi he possat es la barreja de mascarpone i mostassa, segur que ho provo.
petonets.
Una abraçada