PASTÍS DE RAÏM i LLET d'AMETLLA
Fa un trosset d’aquest pastís? Doncs va, que són pocs ingredients i és molt fàcil de fer. I si no us agrada el raïm podeu substituir-lo per alguna altra fruita com ara mango, maduixa, gerds, figa, préssec...boníssim!!!! Va per tu, Asun.
INGREDIENTS (4 persones)
250 grams de galetes (tipus digestive)
125 grams de mantega
40 grams de sucre morè
500 grams de raïm blanc
250 ml de llet d’ametlla
50 grams de maizena
Per començar preescalfeu el forn a uns 180º, tritureu les galetes amb una picadora fins que quedin ben esmicolades. Seguidament foneu la mantega al bany maria o en el microones i afegiu-hi el sucre. Posteriorment, agafeu la galeta esmicolada i barregeu-la amb la mantega fosa fins que aconseguiu una massa homogènia amb la que folrarem el motlle.
Distribuïu uniformement la massa en el motlle i ajusteu-la bé a la base i a les parets. Enforneu un 15 minuts i deixeu refredar. Traieu la pell i els pinyols al raïm. Coeu la llet d’ametlles amb la maizena fins que la barreja s’espesseixi. Aboqueu-la sobre la massa de galetes i cobriu-la amb el raïm. Serviu-lo fred.
INGREDIENTS (4 persones)
250 grams de galetes (tipus digestive)
125 grams de mantega
40 grams de sucre morè
500 grams de raïm blanc
250 ml de llet d’ametlla
50 grams de maizena
Per començar preescalfeu el forn a uns 180º, tritureu les galetes amb una picadora fins que quedin ben esmicolades. Seguidament foneu la mantega al bany maria o en el microones i afegiu-hi el sucre. Posteriorment, agafeu la galeta esmicolada i barregeu-la amb la mantega fosa fins que aconseguiu una massa homogènia amb la que folrarem el motlle.
Distribuïu uniformement la massa en el motlle i ajusteu-la bé a la base i a les parets. Enforneu un 15 minuts i deixeu refredar. Traieu la pell i els pinyols al raïm. Coeu la llet d’ametlles amb la maizena fins que la barreja s’espesseixi. Aboqueu-la sobre la massa de galetes i cobriu-la amb el raïm. Serviu-lo fred.
Comentaris
Fins aviat
Un altre a pendents!!
Petonets
Quina combinació més bona, el raïm i la llet d'ametlla... Me l'apunto!
no fa un trosset, fa el pastis sencer.
Per Deu quina bona pinta que te.
Ara que es temps de raïms, genial.
Que et sembla amb raïms blancs i negres i per damunt una gelatina de moscatell, creus que podria quedar bè????.
Molts de petonets.
Ejem, ens convides a berenar?
Muacs.
A reveure !!
Com van els estudis?? per fer això tens que tenir molt de temps , eh!!!
Felicitas..
Petons!
Un besote
Trobo que has fet una molt bona combinació!
Una abraçada!
besitos desde londres,
pity
Quina pinta més bna!!!
Jo me'l acabo imprimir per si de cas!! ;))
Rècords
Cordialment.
Una abraçada
Teniu un espai molt xulo!
salut
lamam.