PIZZA DE POLLASTRE AMB RICOTTA i ALFÀBREGA
Aquí teniu una pizza diferent amb un toc exòtic que proporciona la barreja de 4 espècies que porta entre els seus ingredients i l'agredolç del vinagre. Com sempre, 100% recomanable.
INGREDIENTS (4 persones)
Per a la base:
500 grams de farina
2 cullerades d’oli d’oliva
12 grams de llevat premsat
Aigua i sal
Formeu un volcà amb la farina i afegiu l’oli, el llevat dissolt amb aigua i la sal. Treballeu la massa fins que quedi homogènia i elàstica i deixeu-la fermentar tapada durant una hora. Després torneu a treballar la massa i deixeu-la reposar una hora més per a continuació estirar-la amb el corró a la safata del forn.
Farcit:
2 pits de pollastre
100 grams de mató o ricotta
3 tomàquets
20 fulles d’alfàbrega fresca
½ cullerada de canyella
½ cullerada de nou moscada mòlta
½ cullerada de clau mòlt
75 ml de vinagre de mòdena
8 cullerades d’oli d’oliva
Sal i pebre
Per començar poseu el forn a 200 graus. Col·loqueu els pits de pollastre en un recipient i tireu-hi la canyella, la nou moscada, l’oli d’oliva i el vinagre, barregeu tot bé i deixeu macerar 2-3 hores. Una vegada hagi passat aquest temps escorregueu l’adob i reserveu-lo per a més tard. Marqueu els pits en una paella i seguidament coeu-los al forn uns 8 minuts, deixeu temperar i talleu-los a dauets.
Munteu la pizza cobrint la base amb el tomàquet tallat a rodanxes (o bé amb tomàquet triturat) i salpebreu. Poseu-hi els daus de pollastre al damunt i el formatge fresc. Enforneu uns 20 minuts i una vegada fora distribuïu les fulles d’alfàbrega i escampeu l’adob reservat anteriorment.
Comentaris
Felicitats!!
Ptnts
petonets
Petons!
Segur que va desapereixer en en moment!!
Ptnts
UNA ABRAÇADA!!!
Anoto la recepta.
B7
Núria