MUFFINS de TOMÀQUET i PERNIL salat
Si durant aquestes festes teniu convidats i voleu sorprendre'ls amb un entrant diferent, us recomano aquesta aquests muffins salats tan bons i tan fàcils de fer, que vaig treure del bloc cocina con ana.
.
INGREDIENTS
.
3 ous
500 grams de tomàquet
150 ml. de llet
30 ml. d'oli d'oliva
150 grams de farina
1/2 sobre de llevat
70 gr. de formatge parmesà ratllat
Alfàbrega fresca (3-4 fulles)
Alfàbrega fresca (3-4 fulles)
100 grams de pernil salat a daus petits
Una culleradeta de sucre
.
ELABORACIÓ
.
Preescalfeu el forn a 180 graus. Bateu els ous, afegiu la llet i incorporeu la farina, el llevat, el formatge i la sal, fins que aconseguiu una pasta homogènia. Afegiu el pernil i els tomàquets tallats a dauets també. Afegiu l’alfàbrega picada i la culleradeta de sucre.
Reserveu la pasta a la nevera uns 30 minuts i seguidament traieu-la per omplir els motlles (si són individuals millor).
Reserveu la pasta a la nevera uns 30 minuts i seguidament traieu-la per omplir els motlles (si són individuals millor).
Coeu-ho al forn uns 20 minuts aproximadament i deixeu refredar sobre una reixeta.
Comentaris
Felicitats.
Per cert, aquest to vermell li has donat tu o és original de la tomata? (Tota la fotografia sembla vermellosa, oi? :))
Petons!
Gràcies
Besotes.
Ei.. que no et vaig veure ni a la classe d'en David ni la de la Mireia.. a veure si fem menys faltes, eh!!!!!
Un bon Nadal i un millor any per tu i els teus..
BON NADAL!!!
Molt Bones Fesstes i que el 2010 sigui ben profitós i que s'acompleixin els vostres desitjos.
Un petó enorme!