PANNA COTTA de GERDS
La recepta de la panna cotta no pot faltar en cap bloc, gairebé tothom la té. Per tant aquí us deixo la meva, aquesta vegada amb gerds, tot i que admet moltes més possibilitats com ara substituir la fruita i el sucre per qualsevol melmelada de fruita.
INGREDIENTS (8-10 unitats)
250 ml de nata
250 ml de llet
100 grams de sucre
6 fulls de gelatina o un sobre de gelatina neutra
Gerds (una capseta)
Tritureu els gerds amb la llet, seguidament escalfeu en un cassó la nata, el sucre i el batut de gerds, el sucre ha de quedar ben dissolt. Retireu del foc i deixeu temperar uns minuts, dissoleu els fulls de gelatina (prèviament hidrats) i remeneu bé. Disposeu la barreja en recipients individuals i reserveu-los a la nevera fins que quallin.
INGREDIENTS (8-10 unitats)
250 ml de nata
250 ml de llet
100 grams de sucre
6 fulls de gelatina o un sobre de gelatina neutra
Gerds (una capseta)
Tritureu els gerds amb la llet, seguidament escalfeu en un cassó la nata, el sucre i el batut de gerds, el sucre ha de quedar ben dissolt. Retireu del foc i deixeu temperar uns minuts, dissoleu els fulls de gelatina (prèviament hidrats) i remeneu bé. Disposeu la barreja en recipients individuals i reserveu-los a la nevera fins que quallin.
Comentaris
Bon any nou per tots!!
Núria
Bones festes.
Bon Any nou....
T'ha quedat una presentació esplèndida. Felicitats i bon any nou. Una abraçada
Amics, sou genials, es encanteu i us estimem. Molta llum per aquest nou any que comença. PEtons.
Que tingueu un molt bon any!!!
Ptnts
http://www.facebook.com/#/pages/Barcelona-Spain/Me-gusta-cocinar-con-Salsa/187723095792?ref=ts