PÚDING DE POMA CARAMEL·LITZADA
Hola a tots/es!
Després d’un dies d’inactivitat a causa dels exàmens de gener i d’una setmana sabàtica que m’he pres després d’això. Tornem a la càrrega. Prometo posar-me al dia amb els vostres blocs durant aquests dies.
Som-hi! amb aquest púding tan bo i tan fàcil de fer:
INGREDIENTS
2 pomes
4 cullerades de sucre
La pell d’una llimona
Una branca de canyella
Melindros (dels durs)
½ litre de llet (pot ser de soja)
1 sobre de gelatina neutra
3 cullerades de sucre amb vainilla
Una beina de vainilla
La pell d’una taronja
Talleu la poma a dauets i poseu-la en un cassó amb l’aigua, el sucre, el pell de la llimona i la canyella. Coeu-ho tot a foc suau, fins que el sucre i la poma caramel·litzin. Abans que es refredi, cobriu el fons d’un motlle de púding amb aquest caramel i disposeu els melindros en línia al damunt.
Dissoleu la gelatina en 100 ml de llet i reserveu. Escalfeu la resta de llet amb la pell de la taronja, el sucre i la branca de canyella. Deixeu que bulli i seguidament retireu del foc i deixeu que emulsionin les aromes durant uns 15 minuts. Afegiu la gelatina dissolta en llet que teníem reservada. Coleu-lo tot i aboqueu-lo en el motlle. Reserveu a la nevera fins que qualli.
Trobareu la recepta original en aquest bloc tan xulo.
Comentaris
PD: ja tens les notes? ;)
Res, ara en sèrio, a veure si quedem JA q oblidaré les vostres cares :_( Petonsssss!
Sonia
nens, tenim apuntat el gintonnic pendent, eh?? que lo sepas, que no ens hem oblidat!
Escola, és una passada aquest pudding, i la foto que bonica (estic llepant la pantalla!).
En fi bonics, aquí estem per al que necessiteu.
Mooolts petons.
Com a mínim, aquest púding segur que refà les forces perdudes. ;)
La foto dels talls és genial!
Petons!
Petunets,
Eva.
La veritat es que surt de lo típic pero realment ha d'estar boníssim.
Sort amb els exàmens
Una abraçada.
PTNTS
Dolça
No hi fet mai púding , jo...
aquest t´ha quedat molt maco!!!
Espero que els exàmens hagin sortit come esperaves
ptonets
Ptnts
I si dius que és fàcil de fer.. estupendo!
Una abraçada!