CARPACCIO D' OUS DE REIG


Desprès de molt de temps sense publicar cap recepta, els nois de “A la Cuina” tornen de nou. I aprofitant el començament de l’ època boletaire, que millor que fer-ho amb una recepta de bolets i ben senzilla, un carpaccio d’ Ous de Reig, un bolet molt apreciat.



Ingredients:
Ous de Reig*
Pinyons
Porradell
El suc de mitja llimona
Oli d’ oliva (la quantitat ha de ser el doble que el suc de llimona)
Sal
Pebre

Per a començar, netejarem els bolets i un cop els tenim ben nets, el tallem en lamines molt fines, un cop col•locades les lamines a la safata o plat, preparem l’ amanit amb l’ oli d’ oliva i el suc de mitja llimona (en una relació 2 a 1), un polsim de sal, un polsim de pebre i uns pinyons. Amanim els Ous de Reig i per finalitzar afegim porradell ben picat per sobre.

*aquest carpaccio s’ ha realitzat amb un únic bolet d’ uns 15 centímetres de diàmetre, i va sortir un plat gran ple, ja que la resta d' ous de reig van a anar a parar a les brases...

Comentaris

RUBEN ha dit…
Jordi, quina emoció obrir el bloc i no veure la pizza de patata... Com dius, tornem a la càrrega... Molt bona aquesta recepta
Gemma ha dit…
Benvinguts de nou!!! Jo també tenia ganes de perdre de vista la pizza de patata, je je je...
Una recepta deliciosa amb el rei dels bolets, a jutjar per aquesta recepta, la nova temporada del blog "a la cuina" promet molt! ;)
illetapitita ha dit…
Bentornats!
Jo també m'haig de posar les piles!
Torneu amb una recepta que no es pot deixar perdre!
boníssim aquest carpaccio!

Entrades populars