CRESTES Criolles o Argentines
Fa anys que vaig tastar unes “empanadas criollas” semblants a aquestes al restaurant Argentí “Boliche”de Santa Perpètua de Mogoda. A la xarxa trobareu infinitat de receptes, jo he fet una fusió de i aquest ha estat el resultat:
INGREDIENTS
1 paquet d’oblees o 1 làmina de pasta brisa
1 pebrot Vermell
1 pebrot verd
1 all
1 ceba tendra
10-12 olives verdes picades
1 ou dur
½ cullerada de comí
Oli d’oliva
Pebre i sal
Per fer les crestes més “lleugeretes” escaliveu els pebrots i enforneu-les enlloc de fregir-les. Piqueu la ceba i daureu-la a la paella juntament amb l’all, afegiu la carn picada i salpebreu al gust. Un cop cuit, retireu del foc i afegiu les olives picades, l’ou dur picat, el comí i opcionalment i si us agrada unes gotes de tabasco. Munteu les crestes o l’empanada i coeu-la al forn a uns 200º fins que quedin dauradetes.
Comentaris
Petonets
S'haurà de provar això d'enfornar-les.