PANELLETS!!!
Evidentment la nostra absència durant aquests mesos ha estat un fins aviat. En el meu cas, els estudis i uns mesos sabàtics que m’he agafat posteriorment. Us he seguit, en tot aquest temps veig que han passat moltes coses, la Gemma ha “fitxat” pel “Cuina”, la Cuina Vermella i Webos Fritos han tingut un reconeixement merescudíssim a l’esforç, la passió, el temps i l’amor que dediquen als seus llocs...
Reprenem el bloc amb la mateixa il·lusió que a l’inici (ara fa ja uns quants anys). I com no, inauguro temporada amb els meus panellets! (la recepta dels quals tot sabeu), però es que eren tan bons…
INGREDIENTS
1 ou
Ratlladura de la pell d’una llimona
Enguany amb l’ajut dels meus pares hem trencat les ametlles, les hem escaldat per treure-hi la pell i les hem triturat nosaltres mateixos. I sí, hi ha diferència.
Coeu la patata. Barregeu-la amb el sucre i l’ou. Afegiu l’ametlla i la ratlladura de llimona. Pasteu bé la massa fins que sigui homogènia, poseu-la en un recipient i cobriu-la amb paper film. Reserveu-la 24 hores a la nevera.
Un cop passades les 24 hores ve la part més divertida, preparar i donar forma als panellets. Nosaltres n’hem fet els típics de pinyons, coco (barrejant-lo amb la massa), ametlla crocanti (arrebossant-los), maduixa (afegint xarop de maduixa), xocolata (afegint cacau en pols a la massa i banyant-los en xocolata desfeta un cop freds), de taronja (amb aigua de flor de taronger a la massa i taronja confitada) i de menta amb xocolata (amb xarop de menta i un rajolí d’anís a la massa i xocolata desfeta per damunt un cop freds), de cafè amb un rajolí de baileys...
Cal coure’ls al forn a uns 200 graus durant 15 minuts aproximadament (fins que quedin dauradets).
Salut!
Comentaris
Una bona recepta per retornar!
Petonets
Quina alegria més grossa, saber que tornareu a publicar i fer-nos una mica més feliços amb les vostres entrades! Yupiii!!
Que bé que comenceu amb panellets, llueixen la mar de bé! Segur que les persones que n'hagin menjat han estat súper contentes.
Gràcies per les teves felicitacions, sou un amor!
Molt bonics i de ben segur deliciosos.
http://sucadetes.blogspot.com/
Els panellets t'han quedat espectaculars.
Esperem les noves receptes, eh? ;)
M'alegra molt poder-te llegir novament. Esperem que les entrades ara tinguin més continuïtat. Aquests panellets han quedat sensacionals.
Una abraçada
Els panellets et van quedar de luxe!
Petons!