amaniDa de Pasta, pollastrE i AlvoCAT
Què? Es nota que ens hem comprat una mandolina, eh? Aquí us deixo una amanida molt estiuenca… Bona revetlla a tothom!
INGREDIENTS (4 persones)
Pasta de colors (60 grs en sec per persona)
1 pit o una cuixa de pollastre (ja cuinat/ada)
Canonges (al gust)
Rúcola (al gust)
4-5 raves
1 ceba dolça
1 alvocat
Blat de moro (al gust)
Formatge parmesano
Sèsam
Llavors de rosella
Vinagreta de mostassa
Oli
Vinagre de xerès
Un cullarada de mostassa de dijon
Sal
Bulliu la pasta. Renteu les hortalisses. Talleu a trossets o lamineu els raves, la ceba, el formatge, el pollastre i l’alvocat. Prepareu la vinagreta barrejant tots els ingredients. Un cop la pasta sigui cuita, passeu-la per aigua freda i escorregueu-la, afegiu-hi tots els ingredients i amaniu-la amb la vinagreta de mostassa.
Comentaris