EspONJA DE Mango Amb CremA de Coco
Per fer aquesta recepta és necessari tenir sifó o bé batre bé amb les varilles per tal que agafi el màxim d'aire possible. Són unes postres que no tenen cap complicació i que ofereixen un munt de possibilitats atès que podeu utilitzar la fruita que més us agradi o fins i tot xocolata! Si opteu per fer l’esponja de fruits vermells o xocolata, per exemple, jo us recomano que l’acompanyeu amb una salsa anglesa (mireu aquí). Per altra banda no cal que us expliqui perquè "Esponja", oi?
INGREDIENTS (4 persones)
Per a l'esponja:
75 grs. de polpa de fruita (mango, fruits del bosc, síndria) o xocolata desfeta
30 grs. de farina de blat
10 grs. de farina de blat de moro
15 grs. de oli d’oliva
2 ous
40 grs. de sucre
Per a la crema:
250 ml llet de coco
75 grs rovell d’ou
25 grs de llet condensada
Coco rallat (opcionalment)
Preparació
Barregeu tots els ingredients i poseu-los al sifó (és molt important que coleu abans la polpa de fruita, del contrari es pot obturar el sifó).
Prepareu la crema barrejant les llets i el rovell. Coeu lentament al foc fins que espesseixi (opcionalment podeu afegir coco rallat).
Agafeu un got de plàstic o quelcom similar, feu un foradet a la base i unteu la part interior amb oli. Ompliu el got amb el sifó fins a la meitat i poseu-lo 30 segons en el microones a màxima potencia. Ja teniu l’esponja!
Serviu-lo temperat i amb la crema.
Comentaris
Petonets!
Anna