mAcArrons de SAnt JoAn
Aquesta recepta és típica de Formentera, on la nit de Sant Joan es relaciona amb elements com la màgia, l’aigua o les herbes remeieres. Convertint-se en una molt bona ocasió per purificar l'aire i l'esperit.
INGREDIENTS (4 Persones)
200 grams de pasta
1 litre de llet
200 grams de sucre
Bulliu en una cassola la llet amb el sucre, la pela de llimona i el canonet de canyella, quan arrenqui el bull afegiu la pasta i coeu fins que estiguin al punt i la llet espesseixi una mica. Deixeu refredar i serviu els macarrons empolvorat amb canyella mòlta.
La font de la recepta és el llibre: Eivissa&Formentera – gastronomia i cuina de Triangle-Postals
INGREDIENTS (4 Persones)
1 canonet de canyella
1 pela de llimona
Canyella en pols
Bulliu en una cassola la llet amb el sucre, la pela de llimona i el canonet de canyella, quan arrenqui el bull afegiu la pasta i coeu fins que estiguin al punt i la llet espesseixi una mica. Deixeu refredar i serviu els macarrons empolvorat amb canyella mòlta.
La font de la recepta és el llibre: Eivissa&Formentera – gastronomia i cuina de Triangle-Postals
Comentaris
Que vagi de gust Jordi i Rubén¡¡
:-D