StrudEl d'alBergínia i fruitS secs
Tradicionalment l’strudel es fa amb poma, en aquesta recepta del llibre Cocino para regalar, el reinventen i el fan amb albergínia. Ja veureu, és sorprenentment bo.
1 làmina de pasta de full
1 albergínia
1 ou
1 llimona
1 culleradeta de canyella en pols
2 cullerades de melmelada de pruna
3 galetes
Escaliveu l’albergínia, talleu-la a dauets petits i barregeu-la amb els fruits secs picats, els sucre, l’ou, la pell ratllada de la llimona i la canyella. Reserveu.
Esteneu la pasta de full sobre una superfície llisa enfarinada (o la safata del forn amb paper de forn). Pinteu la superfície de la pasta de full, tret les vores, amb la melmelada de pruna, feu miques les galetes i distribuïu-les per sobre la melmelada, seguidament distribuïu la resta d’ingredients que teníem reservats.
Enrotlleu l’strudel sobre si mateix i tanqueu els extrems. Coeu al forn a 200 graus durant 30 minuts fins que la superfície agafi un to daurat. Deixeu refredar i decoreu amb sucre glass.
Comentaris