RollEr d'esPinacs amb Salmó i FormatGe
Si ja esteu pensant en el menú que preparareu aquest any pel Nadal, aquesta és una molt bona proposta. Fàcil de fer i boníssima!!!!
INGREDIENTS
4 ous
1 cullerada de suc de llimona
1 ceba
100 grams de gambes
Pebre negre
Sal
Per començar preescalfeu el forn a 180 graus. Tot seguit agafeu els ous i separeu-ne els rovells de les clares. Munteu les clares amb el suc de llimona i reserveu. Per una altra banda, poseu en un recipient els espinacs, els rovells, la mantega, el pebre i la sal i tritureu tots aquests ingredients. Barregeu amb suavitat el puré resultant amb les clares muntades.
Folreu amb paper vegetal la safata del forn i aboqueu-hi la massa, distribuint-la uniformement per la superfície. Coeu durant 12-15 minuts, retireu del forn i reserveu la massa, enrotllada en un drap de cuina net i humit.
Piqueu la ceba finament i cuineu-la amb l’oli fins que agafi un to daurat. Seguidament afegiu el salmó tallat a daus i les gambes i salpebreu, un cop cuinat afegiu el formatge i piqueu-ho tot (jo utilitzo l'accessori picador de la batedora). Desenrotlleu el roller, farciu-l0 i torneu-lo a enrotllar.
Podeu acompanyar aquest rotlle amb una amanida de canonges o una salseta de porros (vichyssoise)
Comentaris
Moltes gràcies i una abraçada!