Trufes de xocOlata Blanca i bAileys



Últimament la cosa va de dolços i postres...Atenció amb aquesta recepta, és tan fàcil de fer i el resultat tan bo, que crea adicció!




Per a unes 15 unitats petites nessecitareu:



200 grams de cobertura xocolata blanca

30 grams de mantega

40 grams de nata líquida

3-4 melindros

100 grams de Lacasitos

Un rajolí de Baileys




Per començar tritureu els Lacasitos i reserveu la “farina” resultant que ens servirà per arrebossar les nostres trufes. A continuació tritureu els melindros i reserveu també.

En una cassola, coeu la mantega, la nata i un rajolí de Baileys (al gust). Quan estigui a punt de bullir, poseu-hi la xocolata blanca i un cop la xocolata s’hagi fos, afegiu-hi els melindros triturats. Barregeu-ho tot bé i aboqueu-ho tot en un recipient i tapeu-lo. Reserveu-lo a la nevera (mínim 2 hores) fins que la pasta agafi consistència.

Per fer les trufes, agafeu un grapadet de la pasta, feu una boleta i arrebosseu-la amb la farina de Lacasitos. Un cop tingueu les trufes fetes, us recomano que les deseu al congelador, són més bones.

Comentaris

Tapa't de tapes ha dit…
Uau! Això ha de ser de vici!! Fàcils, fàcils no les veig però val la pena posar-s'hi! Gràcies per compartir-ho. petons
Jordi ha dit…
Rubén! Tenen una pinta bonissima al pròxim dinar ja se qui portarà els postres, jejeje

Entrades populars