cremA de Carbassó Amb toFu


Una de tofu...

Per si encara no ho sabeu, el tofu és el quall que es precipita en tallar la llet de soja. El tofu conté un elevat percentatge de proteïnes de gran qualitat, molts dels aminoàcids essencials, minerals i vitamines. És un aliment més suau i digestiu que els aliments rics en proteïnes animals com la carn, els ous o la llet, per tant està lliure de colesterol i a més al ser ric en àcid linoleic, permet eliminar els dipòsits de colesterol que pugui haver en l’organisme. Conté més de calci que la llet de vaca.

El tofu és un aliment al igual que passa amb els llegums s’ha de combinar amb cereals, ja que l’aportació proteica resultant és molt més gran de la que tindrien cadascun per separat.

Si no l’heu tastat encara, trobareu que té un gust massa insípid. Tot i això el podeu introduir a la vostra dieta, per exemple amb aquesta recepta tan senzilla.



2 carbassons grans

1 pastanaga

½ bloc de tofu

1 pastilla de caldo vegetal ecològic

Aigua

Poseu una cassola al foc amb l’aigua i la pastilla de caldo. Afegiu el carbassó net i trossejat i la pastanaga pelada i trossejada també. Bulliu durant 20-25 minuts. Afegiu el tofu i tritureu. Finito!

Atenció a la propera recepta, també va de tofu...


Comentaris

Tapa't de tapes ha dit…
Ruben! Has aconseguit treure profit del tofu i fer una crema de verdures encara més nutritiva, amb l'afegit que és proteïca i tot! I digestiva, perquè el tofu passa com res! Petons

Entrades populars