"PastA" al pesTo - RaW FoOd


Avui us parlaré d’una nova tendència a la cuina anomenada “Raw-Food”. Basada en el consum de fruites i verdures ecològiques, fruits secs i germinats i evitant el consum de productes d’origen animal (com ja sabeu al bloc podeu trobar moltes receptes amb proteïnes vegetals).

Els aliments cultivats de forma orgànica, crus, són més nutrititus per a l’èsser humà faciliten la digestió i milloren el funcionament del sistema immunològic.

En aquest tipus de cuina, els aliments són tractats de forma natural ( per exemple utilitzant processos de deshidratació, marinació i fermentació ). Així els aliments mantenen una textura i un sabor com si estiguessin cuinats i amb totes les seves propietats. Hi ha plats que poden arribar a ser cuinats fins als 38º. A partir d’aquesta temperatura, els aliments perden els enzimes, fitonutrients i vitamines i minerals.

La recepta que us presento és d’aquest bloc. Únicament he fet un petit canvi, he afegit, com no, una proteïna vegetal, anomenada tempeh (us en parlaré més endavant) i a més he afegit xampinyons crus laminats.


Els petits canvis són poderosos. Si més no,  tingueu-ho present en el moment de triar el plat que cuinareu...

Comentaris

Tapa't de tapes ha dit…
M'agraden aquestes idees innovadores per treure profit dels productes que no siguin carn. Fins ara no se'n parlava tant bé, de les verdures, s'associaven a menjar de malalts. Per sort, les coses estan canviant... un post interessant! Petonet
Núria ha dit…
Ruben, gràcies per venir a visitar-me perque m'ha portat a aquesta recepta tan magnífica i a aquest bloc. Jo faig una cuina molt ecológica, sense molt ingredients habitual per la ressta, Així que de la cuina raw, m'interesa molt, cuino fins i tot dolços com unes trufes que vaig publicar!! i altres que he fet.

Núria
PEtonets

Entrades populars