BoloNyesa de Soja TexturitZada (lasAnya)
Abans de començar amb la recepta us haig de dir que podeu canviar el disseny del bloc escollint d'entre les opcions que hi ha a la part superior esquerra (on diu mosaic). Proveu-les!
No és la primera vegada que us parlo de la soja texturitzada. És un ingredient que sempre tinc al rebost i que us podeu utilitzar per fer una bolonyesa com la d'aquesta lasanya.
No és la primera vegada que us parlo de la soja texturitzada. És un ingredient que sempre tinc al rebost i que us podeu utilitzar per fer una bolonyesa com la d'aquesta lasanya.
La
podreu trobar en diferents formats, més gruixuda o més fina.
Prèviament l'heu d'hidratar amb una mica d'aigua. Un cop hidratada,
imita d'una manera sorprenent a la carn, a més té un elevat contingut de
proteïna vegetal. Us animeu??
Necessitareu:
200
grams de soja texturitzada + 150 grams aigua
1
ceba gran
1
all
100
grams de xampinyons
200
grams de tomàquet triturat
Oli,
pebre i sal
Opcionalment:
podeu afegir pebrot verd o vermell
Aquí teniu una altra variant d'aquesta bolonyesa.
La
preparació és ben fàcil, per una banda hidrateu la soja
texturitzada i per l'altra piqueu l'all, la ceba i la pastanaga i
sofregiu-los amb una mica d'oli. Afegiu els xampinyons laminats,
cuineu-ho tot plegat uns minuts i finalment afegiu el tomàquet.
Salprebreu i cuineu uns minuts més. Ara només cal que munteu la lasanya, feu els macarrons...
Comentaris