BoloNyesa de Soja TexturitZada (lasAnya)




Abans de començar amb la recepta us haig de dir que podeu canviar el disseny del bloc escollint d'entre les opcions que hi ha a la part superior esquerra (on diu mosaic). Proveu-les!

No és la primera vegada que us parlo de la soja texturitzada. És un ingredient que sempre tinc al rebost i que us podeu utilitzar per fer una bolonyesa com la d'aquesta lasanya.

La podreu trobar en diferents formats, més gruixuda o més fina. Prèviament l'heu d'hidratar amb una mica d'aigua. Un cop hidratada, imita d'una manera sorprenent a la carn, a més té un elevat contingut de proteïna vegetal.  Us animeu??

Necessitareu:

200 grams de soja texturitzada + 150 grams aigua
1 ceba gran
1 all
100 grams de xampinyons
200 grams de tomàquet triturat
Oli, pebre i sal
Opcionalment: podeu afegir pebrot verd o vermell

Aquí teniu una altra variant d'aquesta bolonyesa.

La preparació és ben fàcil, per una banda hidrateu la soja texturitzada i per l'altra piqueu l'all, la ceba i la pastanaga i sofregiu-los amb una mica d'oli. Afegiu els xampinyons laminats, cuineu-ho tot plegat uns minuts i finalment afegiu el tomàquet. Salprebreu i cuineu uns minuts més. Ara només cal que munteu la lasanya, feu els macarrons...



Comentaris

Entrades populars